2013-01-05 14:30:04
Φωτογραφία για «Ντου» Κωνσταντίνου σε Δομάζο, Αντωνιάδη!
Προσωπικό όφελος είχαν όσα ψήφισαν «λευκό», ή να δοθεί παράταση στον πρίγκιπα, σύμφωνα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, «φωτογραφίζοντας» τους Δομάζο και Αντωνιάδη.

«Μπαρούτι» μύριζε το χθεσινό Δ.Σ. του Παναθηναϊκό, έπειτα από το φιάσκο με τον πρίγκιπα Φεϊζάλ και τον Βλάση Τσάκα. Αναμενόμενα στο επίκεντρο μάλιστα βρέθηκε ο Μίμης Δομάζος, που βρισκόταν και μέσα στην λίστα με τους 16 εκλεκτούς για το νέο Δ.Σ., σε περίπτωση που υπήρχε αλλαγή σελίδας.

Σε ερώτηση μάλιστα του Χρήστου Παναγόπουλου αν γνώριζε κάτι παραπάνω και δέχτηκε την πρόταση που του έγινε, απάντησε πως: «Όχι, δεν είδα κάποιον, ούτε γνωρίζω συγκεκριμένα. Απλώς θεώρησα ότι αυτή η προοπτική είναι η καλύτερη για τον Παναθηναϊκό και πήγα μαζί της», σύμφωνα με το «Goal», ενώ σε εκείνο παρενέβησαν άλλα μέλη του συμβουλίου, που είπαν στον «στρατηγό» ότι: «Μίμη σε χρησιμοποιεί ο Τσάκας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του».


Ο Γιάννης Αλαφούζος με την σειρά του πάντως ζήτησε ενότητά από όλους, βλέποντας το κλίμα διχόνοιας που πήγε να δημιουργηθεί, λέγοντας: «Περνάμε μία δύσκολη εποχή για την ομάδα και το ξέρετε όλοι. Δεν έχουμε περιθώρια για εσωτερικές διαμάχες. Πρέπει ο καθένας να βοηθήσει να προχωρήσουμε ενωμένοι και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά του Παναθηναϊκού. Ο πρίγκιπας τελείωσε, προχωράμε παρακάτω».

Αίσθηση πάντως προκάλεσαν τα «πυρά» που εξαπέλυσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στους Δομάζο και Αντωνιάδη, λόγω της μη καταψήφισης από μέρους τους, της παράτασης που ζήτησε ο πρίγκιπας Φεϊζάλ.

«Δεν είχαμε αμφιβολία ότι δεν θα γίνει τίποτα. Ξέραμε ότι θα αναζητηθεί μία δικαιολογία για να διαιωνιστεί ένα παραμύθι που συμφέρει κάποιους. Το πιο είναι οφείλει να το εξηγήσει ο κύριος Μαρακάκης. Εάν επιθυμεί να είναι φερέγγυος, ακέραιος, οφείλει να πει το όνομα. Έπραξε σωστά το Δ.Σ. που δεν έδωσε παράταση. Όσοι ψήφισαν λευκό, ή να δοθεί παράταση, δεν σκέφτονται το καλό του Παναθηναϊκού, αλλά τα προσωπικά τους οφέλη. Αυτά που θα είχαν εάν ερχόταν ο πρίγκιπας. Είναι θέμα ευθιξίας του καθενός αν θα παραιτηθεί», είπε ο παλαίμαχος άσος.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ