2013-01-07 10:17:04
Φωτογραφία για Παραλίγο τραγωδία την Πρωτοχρονιά στην Λεμεσό
Άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα και λίγο έλειψε οι σφαίρες να βρουν στο κεφάλι κοπέλα από την διπλανή κατοικία Η συνήθεια ορισμένων να πυροβολούν στον αέρα κατά την έλευση του νέου έτους, παραλίγο να κοστίσει τη ζωή νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες μας, το βράδυ τις 31ης Δεκεμβρίου, ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς είχαν συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένη οικία στην Λεμεσό συγγενείς οικογένειας για να υποδεχτούν το Νέο Έτος. Η προσέλευση των καλεσμένων στο σπίτι είχε ξεκινήσει νωρίς το βράδυ και γύρω στις 10 μ.μ όλοι είχαν συγκεντρωθεί στην οικία. Το γλέντι ξεκίνησε. Φαγητό, ποτό, τραγούδι και το κέφι ανέβαινε. Όλοι τους ήταν χαρούμενοι και περίμεναν να έρθει ο καινούργιος χρόνος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, με το που μπήκε το 2013 και όλοι στην οικία για την οποία γίνεται λόγος, άρχισαν να δίνουν ευχές ο ένας στον άλλο, ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Σφαίρα έσπασε το τζάμι του παραθύρου, πέρασε ξυστά από το κεφάλι νεαρής κοπέλας και καρφώθηκε στον τοίχο του σπιτιού. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, πάγωσαν. Έμειναν άφωνοι. Δεν πίστευαν τι είχε γίνει και τι θα γινόταν εάν η σφαίρα έβρισκε την κοπέλα.


Μετά από μερικά λεπτά και αφού συνήλθαν από το περιστατικό, διαπίστωσαν ότι, ένοικοι διπλανής οικίας έχουν ως συνήθεια την ώρα της αλλαγής του νέου έτους να πυροβολούν. Αυτό έκαναν και την φετινή χρονιά αλλά παραλίγο να προκαλέσουν μεγάλο κακό.

Το πάρτι της οικογένειας διαλύθηκε μετά από το περιστατικό αφού κανείς δεν είχε διάθεση να συνεχίσει.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ