2013-01-07 15:16:49
Φωτογραφία για Στην έξοδο, Βύντρα και Λάζαρος
Με το κλίμα να είναι βαρύ στην Παιανία η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλείται να πάρει οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Λουκά Βύντρα και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ομάδα.

Οι δύο παίκτες έχουν μπει στο "ψυγείο" και βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση ομάδας. Η διοίκηση καλείται να βρει λύση, ώστε να λύσει τα συμβόλαιά τους και τη συνεργασία της μαζί τους.

Είναι δεδομένο, άλλωστε πως το να πηγαίνουν κάθε μέρα στην Παιανία, ενώ δεν υπολογίζονται δεν κάνει καλό στην ψυχολογία της ομάδας. Τόσο ο Βύντρα, όσο και ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τη στάση της διοίκησης απέναντί τους.

Αυτή η αίσθηση της αδικίας περνάει ασφαλώς και στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι νιώθουν πως δεν έχουν τη στήριξη της διοίκησης και δεν έχουν ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά.

Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος, πάντως, είναι έτοιμη για αποχώρηση, με τον πρώτο να βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον ΠΑΟΚ και τον δεύτερο να είναι κοντά σε συμφωνία με την Κιέβο Βερόνα και να ετοιμάζει τις βαλίτσες του στην Ιταλία.


Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειές της για να λύσει τα βαριά συμβόλαια των Μπουμσόνγκ και Λέτο. Αλλωστε, το να φύγει ο αργεντινός έχει και πρακτική σημασία, ώστε να ανοίξει θέση ξένου για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Καζιγιάμα.

Μέσα σε όλα αυτά τα ανοιχτά μέτωπα, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του και να τους ανεβάσει την ψυχολογία μετά την ήττα από το Λεβαδειακό.

Αλλωστε, χρόνος για... περισυλλογή δεν υπάρχει, καθώς την Τετάρτη (9/1) οι πράσινοι έχουν ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά.
www.sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ