2013-01-07 15:31:47
Φωτογραφία για «Θα ανέβει επίπεδο ο ΠΑΟΚ»
Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη θα ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM

Για το αυτογκόλ και τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό: «Στη αρχή έτυχε να βάλουμε το αυτογκόλ με τον Κάτσε, αυτό δεν μας επηρέασε. Εμείς πιέσαμε ψηλά τον Πανθρακικό. Καταφέραμε να κερδίσουμε το πέναλτι την αποβολή, ατυχήσαμε αφού δεν ευστοχήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και δείξαμε από την αρχή τις διαθέσεις μας».

Για την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη: «Υπάρχει διαφορά από τότε που ήρθε ο κύριος Σαββίδης, δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και ότι θέλει να πάει τον σύλλογο ψηλά. Θα κάνει κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο, η ομάδα σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο. Το καλοκαίρι θα φανεί η διαφορά».

Για το αν μπορεί να κρατήσει τη θέση βασικού: «Και οι τρεις που παίζουμε στην ίδια θέση έχουμε εξαιρετική σχέση. Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας κοιτάζει το συμφέρον του. Εγώ θέλω να παίζω καλά για να καθιερωθώ. Πρέπει να κοιτάξω εμένα να βγάζω πράγματα μέσα στο γήπεδο και να διατηρηθώ στη βασική ενδεκάδα».


Για τον Κατσουράνη: «Ο Κώστας έχει δείξει ποιος είναι. Δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που βρίσκεται. Με το που μπήκε βοήθησε την ομάδα με την εμπειρία του και με τον τρόπο παιχνιδιού του και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ και στο μέλλον».

Για την απουσία του Στέφανου Αθανασιάδη: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες. Δεν μας επηρεάζει μία απουσία, αυτό φάνηκε και χτες μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουμε, ωστόσο δεν φάνηκε η απουσία του».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ