2013-01-08 16:41:38
Φωτογραφία για Νέο επεισόδιο μεταξύ Λίνεν και Κατίδη
Νέα επεισόδιο στην προπόνηση της ΑΕΚ με πρωταγωνιστές τον Έβαλντ Λίνεν και τον Γιώργο Κατίδη, με τον τεχνικό της Ένωσης να διώχνει τον ποδοσφαιριστή από το οικογενειακό διπλό. Πρώτη για Καραλή. Δοκιμάζεται ο Νιάρος

Όλα τα έχει η ΑΕΚ, οι εσωτερικές διαμάχες της λείπουν προκειμένου το κλίμα της ομάδας να τιναχτεί για τα καλά και ο μοναδικός στόχος της φετινής σεζόν να κινδυνεύει... εκ των έσω.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Γιώργος Κατίδης φάνηκε να μην αποδίδει τα μέγιστα, με τον Έβαλντ Λίνεν να εκνευρίζεται και να τον διώχνει, φωνάζοντας στην θέση του τον ήδη "κομμένο" Παυλή.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο νεαρός ποδοσφαιριστής, πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο στην προπόνηση. Το θέμα όμως είναι, πως στην προκειμένη περίπτωση, ο ποιο έμπειρος πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους και να μην κινδυνέψει να τινάξει στον αέρα όλη την ομάδα.


Πρώτη για Καραλή

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης έκανε το «ντεμπούτο» του στις προπονήσεις της ομάδας, με τον Έβαλντ Λίνεν να τον χρησιμοποιεί σε όλο το πρόγραμμα.

Αντίθετα δεν προπονήθηκαν οι Παναγιώτης Λαγός, Γιάννης Κοντοές και Εμίλιο Φουρτάδο. Ο πρώτος αποτελεί ξένο σώμα από την ΑΕΚ αρκετό καιρό τώρα, ο δεύτερος έχει ειδική άδεια ώστε να δοκιμαστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Όσον αφορά των επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, μετά το κυριακάτικο (08/01) επεισόδιο με τους οπαδούς της Ένωσης.

Οι Γιώργος Κουτρουμπής, Κώστας Τσούπρος και Αλέξανδρος Νικολιάς έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Η προπόνηση της Τετάρτης(09/01) είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Δοκιμή για τον Χρήστο Νιάρο

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο και τις επόμενες ημέρες θα προπονείται με την ομάδα, με την τελική απόφαση να ανήκει στον Έβαλντ Λίνεν.

Ο αριστεροπόδαρος άσος από το 2005 μέχρι το 2011 αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Δράμας και στον ΠΑΣ Κόρινθο. Φέτος βρέθηκε στον Αχαρναϊκό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ