2013-01-08 16:36:39
Φωτογραφία για Επιστρέφει στους πάγκους τη νέα σεζόν ο Γκουαρδιόλα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δηλώνει ότι πρόκειται να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως προπονητής την επόμενη χρονιά.

Ο 41χρονος Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ως προπονητής την ερχόμενη σεζόν.

Ο Γκουαρδιόλα ψάχνει την επόμενη ομάδα του χωρίς να έχει αποφασίσει ποια θα είναι αυτή. Από την στιγμή που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το όνομα του έχει ακουστεί για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ονόμασε τον Γκουαρδιόλα, ως έναν από τους πιθανούς αντικαταστάτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Δεν έχω αποφασίσει σε ποια ομάδα θα πάω αλλά αυτό που θέλω είναι να επιστρέψω στους πάγκους. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού αν συζητούσα με ομάδα που έχει προπονητή", δήλωσε ο Γκουαρδιόλα, που επίσης διέψευσε ότι είχε συζητήσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας για να αναλάβει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της "σελεσάο" ενόψει του Μουντιάλ 2014.

Ο Γκουαρδιόλα δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την Μπαρτσελόνα και να παρακολουθεί την πρώην του ομάδα: "Συνεχίζω να παρακολουθώ την Μπαρτσελόνα. Είναι μία μεγάλη ομάδα και είμαι οπαδός της", δήλωσε ο Γκουαρδιόλα στο γκάλα για την Χρυσή Μπάλα στη Ζυρίχη, όπου ο Λιονέλ Μέσι την κατέκτησε για 4η σερί φορά γράφοντας ιστορία καθώς είναι ο πρώτος που το καταφέρνει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ