2013-01-09 11:25:39
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ (VIDEO)
Σε περίπου 40 προσαγωγές καταληψιών στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου προέβη η αστυνομία, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της νέας επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. για την ανακατάληψη της βίλας Αμαλία.

Μόλις έγινε γνωστή η κατάληψη των γραφείων του κόμματος από ομάδα αντιεξουσιαστών, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και αφού άνοιξαν την κεντρική είσοδο του κτηρίου, άρχισαν τις προσαγωγές.

Όπως είπε στο ρ/σ Αlpha 989 ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, στα γραφεία του κόμματος εισέβαλαν περίπου 30 άτομα, ενώ έξω παρέμεναν άλλα 40 άτομα φωνάζοντας συνθήματα για τη Βίλα Αμαλία.

Αθλιότητα και ντροπή χαρακτήρισε την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, τονίζοντας σε δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοσταθμό, ότι πρόκειται για «αποτέλεσμα πολιτικών σχηματισμών που οδηγούν τους κουκουλοφόρους».

Η προσπάθεια να φορτώσουν τη δραστηριότητα στη βίλα Αμαλία στο ΣΥΡΙΖΑ είναι συκοφαντική αθλιότητα, σχολίασε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, και χαρακτήρισε απαράδεκτη και καταδικαστέα την κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, «από όποιους κι αν έγινε».
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ