2013-01-09 11:24:08
Φωτογραφία για «Είχα πολλά λαμόγια στην ζωή μου», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα
Περί έρωτα, πείνας και σωστής οικονομικής διαχείρισης μίλησε η Βάνα Μπάρμπα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης.

«Δεν είχα ποτέ, Ελένη μου, το μυαλό του δικό σου στα οικονομικά. Ήμουν πολύ σπάταλη. (...)Τα δυο τελευταία χρόνια είναι τα χειρότερα της ζωής μου. Ξύπνησα μια μέρα και έχασα τα πάντα. Δεν είχα την ποιοτητα ζωης που είχα. Δεν είχα τα σπίτια που είχα. Και λέω ξαφνικά τι γίνεται; (...) Γιατί δεν έχω ένα σύζυγο, ένα άνθρωπο δίπλα μου που να μπορώ να αισθάνομαι ασφάλεια. Ξαφνικά βλέπω ότι αρχίζουμε να χρωστάμε. Οπότε άρχισα να τρέχω σαν τον Βέγγο». Αυτό δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στην Ελένη Μενεγάκη.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πόσο καλό της έκανε η οικονομική κρίση «Νομίζουν όλοι ότι εμείς θα είμαστε τα μονίμως λαμπερά πλάσματα που θα έρχονται τα χρήματα εύκολα. Εγώ αυτή την εποχή λέω ''τρεχάτε ποδαράκια μου''. Γιατί πριν ήμουν λίγο κακομαθημένη. Και ξαφνικά βρέθηκε να κάνω τρεις δουλειές. Αλλά όλο αυτό με έκανε πιο δυνατή. Πλέον τα κατάφερα να κλείσω τις τρύπες».


Όσον αφορά την αυτοβιογραφία που γράφει, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια τόνισε «Αυτό που παθαίνω είναι ότι ξεχνάω τις μνήμες μου. Ξεχνάω αυτά που έχω ζήσει. Και πλέον θέλω να τα μοιραστώ με τις πιτσιρίκες που ξεκινάνε και νομίζουν οι αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος αστερόσκονη. Να τους μιλήσω για τις εποχές που δεν είχα να φάω και δούλευα σε σουπερμαρκετ. Ή όταν έπαιρνα ένα κομμάτι ψωμί, έβαζα μέσα τσιπς και έτρωγα για τρεις μέρες».

Τέλος όσον αφορά τον έρωτα, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε «Έχω βιώσει τον έρωτα στο απόγειο της δόξας μου, είμαι μια γυναίκα που λέω και ας μην ξανάρθεις έρωτα, από εκεί να είσαι μακριά, μια χαρά. Δεν με νοιάζει, τον βίωσα, το χάρηκα... Είμαι χορτάτη σε αυτό το κομμάτι! Πλέον θέλω έναν σύντροφο. Έχω ανάγκη την αγάπη, όχι τον έρωτα. Γιατί είχα εξαιρετικούς συντρόφους στη ζωή μου, αλλά δεν τους τίμησα όσο έπρεπε. Επίσης είχα και πολλά λαμόγια που τους έπαιρνα χαμπάρι από μακριά και έτρεχα! Είχα ένστικτο ζωικό, καταλάβαινα ότι ο άλλος θέλει να με εκμεταλλευτεί, δε θέλει τη Βάνα, θέλει να δείξει ότι έχει μια γυναίκα στο κρεβάτι του. Βέβαια, έκανα και μεγάλα λάθη, δεν εκτίμησα και μεγάλες προσωπικότητες, αλλά ήμουν μικρή. Εμένα μου ήρθαν όλα νωρίς...».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ