2013-01-09 14:11:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Σε επιφυλακή η Αστυνομία για τις εκδηλώσεις μνήμης από τη δολοφονία του Ν. Τεμπονέρα - Πορεία το απόγευμα στο κέντρο
Σε επιφυλακή βρίσκεται σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με αφορμή τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 22 ετών από τη δολοφονία του εκπαιδευτικού Νίκου Τεμπονέρα έξω από το 3ο Λύκειο Πάτρας, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων της περιόδου 1990-91.

Στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κατάθεση λουλουδιών στο μνήμα του καθηγητή στο νεκροταφείο Παν. Αλεξιώτισσας (κάτω μέρος Ναού στον κεντρικό διάδρομο προς έξοδο οδού Μαραγκοπούλου) από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ οργάνωση Ανατολικού.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 6 τον απόγευμα, οπότε και η ΟΛΜΕ, τιμώντας τη μνήμη του μαθηματικού, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση έξω από το Σχολικό Συγκρότημα «Ν. Τεμπονέρα», στα Ψηλά Αλώνια. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Νίκο Τεμπονέρα, συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο, οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Δήμου Πατρέων και πολλοί άλλοι φορείς, Σωματεία και Σύλλογοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ