2013-01-09 15:43:03
Φωτογραφία για Γιόρτασε με τους φίλους της η Δέσποινα Στυλιανοπούλου
Την επιτυχία της αυτοβιογραφίας της «Ηθοποιός αμέσου δράσεως», ενός βιβλίου που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, γιόρτασε η τελευταία μεγάλη μας κωμικός Δέσποινα Στυλιανοπούλου, παρέα με φίλους της «Νύχτα περίεργη και το μυαλό μου γυρίζει. Στα μύρια γεγονότα της ζωής μου. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Είναι πολλά αυτά που θέλω να διηγηθώ. Νομίζω πως θα εκραγώ. Θέλω ό,τι έχει συμβεί να το γράψω απόψε. Εν μία νυχτί, όπως όταν μάθαινα τους ρόλους. Μοιάζει ακατόρθωτο και είναι. Πώς να γράψεις την ιστορία της ζωής σου σε μια μόνο νύχτα;»

Αυτά σημειώνει ανάμεσα στα άλλα η Δέσποινα Στυλιανοπούλου που επιτέλους το αποφάσισε και έγραψε για πρώτη φορά ένα μεγάλο βιβλίο που λέει τα πάντα. Για τη σκοτεινιά της Κατοχής, για την επαρχία, για την Αθήνα, το Εθνικό θέατρο, για τον δάσκαλο της τον Ροντήρη, για τα πρώτα βήματα της στο σανίδι, για το «Δουλικό αμέσου δράσεως», για το ότι έγινε πρωταγωνίστρια μέσα σε μία νύχτα, για τους Έρωτες της, για τον Κώστα Καραγιάννη και τον Πέτρο Μήλα
. Αλλά και για τους ηθοποιούς και τους ανθρώπους που αγάπησε και θαύμασε: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γεωργία Βασιλειάδου, Θανάση Βέγγο, Κώστα Χατζηχρήστο, Νίκο Σταυρίδη, Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο, Ντίνο Ηλιόπουλο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Νίκο Ρίζο, Σμάρω Στεφανίδου, Σαπφώ Νοταρά, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ρένα Βλαχοπούλου, Σταύρο Παράβα, Ορέστη Μακρή, Γιάννη Γκιωνάκη, Λάκη Λαζόπουλο, Ροζίτα Σώκου, Γιάννη Τσαρούχη κ.α.

Στο πάρτι ανάμεσα σε άλλους παραβρέθηκαν οι: Μπέττυ Βαλάση, Νίκος Βερλέκης, Μαρία Ιωαννίδου, Καίτη Παπανίκα, Νίκος Μουρατίδης, Σόφη Ζανίνου, Ελένη Ανουσάκη, Σούλη Σαμπάχ, Αθηνά Τόμβρου κ.α.

Και η βραδιά έκλεισε με μία από τις θρυλικές ατάκες της Δέσποινας

«Σας ευχαριστώ από τα εσώρουχα της καρδιάς μου»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ