2013-01-09 16:12:03
Φωτογραφία για Πάμελα Άντερσον: Σε άθλια κατάσταση μετά τον αποκλεισμό της!
Περιμέναμε μεγάλα πράγματα από τη συμμετοχή της Πάμελα Άντερσον στο «Dancing On Ice». Όμως αποκλείστηκε από την πρώτη βραδιά! Αιτία το γεγονός ότι πέρασε το μεγαλύτερο... διάστημα να φτιάχνει το σέξι και αποκαλυπτικό ρούχο που είχε φορέσει, παρά να προσέχει τις φιγούρες της με τον παρτενέρ της. Ήταν αρκετές οι φορές που έχασε τον έλεγχο γιατί ήθελε να φτιάξει το φόρεμά της και κυρίως στο τέλος της εμφάνισής της όπου παραλίγο να φανεί το στήθος της! Η ίδια, όταν αργότερα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον αποκλεισμό της, έριξε αλλού τις ευθύνες: «Το παθαίνω αυτό με το στήθος μου συχνά.

Έπρεπε η στυλίστρια να μου έσφιγγε περισσότερο τις τιράντες. Δεν ξέρω, ίσως και να έγινε επίτηδες», δήλωσε η διάσημη σεξοβόμβα, ενώ πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε reality show ξανά. Άλλωστε, όλοι στο περιβάλλον μου είναι εναντίον. Αλλά εγώ κάνω του κεφαλιού μου. Πλέον όμως αισθάνομαι ότι το συγκεκριμένο περιβάλλον δεν μου κάνει καλό. Σκέφτομαι να πάω στο Λας Βέγκας, όπου κάθε χρόνο μού ζητάνε να κάνω το δικό μου show». Η παραγωγή «πόνταρε» πολλά στην Pamela, καθώς η αμοιβή της ήταν 1.000 δολάρια για κάθε λεπτό εμφάνισής της στον πάγο! Αν έφτανε μάλιστα και στον τελικό, θα έβαζε στην τσέπη της 150.000 δολάρια!


Το ίδιο βράδυ η Πάμελα μαζί με τον παρτενέρ της στο παιχνίδι αλλά και λίγους φίλους το «έριξε» έξω για να γιορτάσει τον... αποκλεισμό της! Οι εικόνες όμως, που έκαναν τον γύρο του κόσμο αργότερα, δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο για εκείνη... Λίγο μετά τις 3 το πρωί, βγαίνει υποβασταζόμενη από το αυτοκίνητο, σε άθλια κατάσταση. Το πρόσωπό της δείχνει ταλαιπωρημένο, ενώ μετά βίας μπορεί να συγκρατήσει τα μάτια της ανοιχτά! Οι δυο φίλοι της τη συνοδεύουν συνεχώς, αφού μόνη της δεν μπορεί να κάνει ούτε βήμα iapopsi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ