2013-01-09 16:39:45
Φωτογραφία για Τροπολογία που δίνει τον «Flash» στους εργαζόμενους προκαλεί ανταρσία στη ΝΔ
Τις σφοδρές αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ προκάλεσε η φωτογραφική τροπολογία του Απόστολου Κακλαμάνη για τον ραδιοσταθμό «Flash» σύμφωνα με την οποία όταν ένας ραδιοσταθμός κλείνει και οι εργαζόμενοι θέλουν να τον λειτουργήσουν θα μπορούν υπό προϋποθέσεις να τον πάρουν Στους διαδρόμους της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Μάκη Βορίδη προειδοποιούσαν τον υφυπουργό Μανούσο Βολουδάκη οτι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τέτοια τροπολογία και ότι είναι τρελό οι εργαζόμενοι σε μια επιχείρηση που κλείνει να αποζημιώνονται με δημόσια περιουσία. Συμφωνώ μαζί σας τους είπε ο κ.Βολουδάκης.

Πρέπει να τελειώνουμε με αυτές τις πρακτικές. Μάλιστα λιγο αργότερα ο κ.Μητσοτάκης είχε έντονη συνομιλία και με τον γραμματέα της Κ.Ο του κόμματος Θανάση Μπούρα εκφράζοντας του την έντονη ενόχλησή του για την τροπολογία που την χαρακτήρισε απαράδεκτη και τρελή.

Παρά τις αντιδράσεις όμως ο κ.Μανιτάκης έκανε αποδεκτή την τροπολογία Κακλαμάνη, με την οποία συμφώνησε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη κάνοντας έξαλλους τους βουλευτές της ΝΔ. Λίγο αργότερα ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας με δημοσιογράφους τους είπε ότι αν γίνει ονομαστική ψηφοφορία για την συγκεκριμένη τροπολογία δεν πρόκειται να την ψηφίσει!
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ