2013-01-09 19:58:07
Φωτογραφία για FlashBack σε ό,τι αγαπήσαμε!!!
Για μια ακόμη μέρα παραμένουμε στην λατρεμένη δεκαετία των '00's όπου πολλοί έκαναν επιτυχίες αλλά ξεχώρισαν οι καλύτερα!!

Τα εύσημα σήμερα απονέμοντε σε μια πολυαγαπημένη καλλιτέχνη που δικαίως κατά την άποψη μου παραμένει στο Τοπ5 αγαπημένων τραγουδιστριών αφού μιλάμε για ένα πραγματικό αστέρι!Είναι διάσημη κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και με διεθνή καριέρα.

Σε συνεργασία πλέον και μόνο με τον αγαπημένο της φίλο Φοίβο, απογειώνοντε και κερδίζουν μαζί σημαντικές διακρίσεις όπως το 2002 οταν η Δέσποινα τιμήθηκε με το βραβείο Ελληνίδα Καλλιτέχνις με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2002 στο διαγωνισμό του World Music Awards του 2002 στο Μόντε Κάρλο.Ήταν η πρώτη φορά που αυτό το βραβείο απονεμήθηκε σε Έλληνα καλλιτέχνη που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Επίσης στις 8 Μαρτίου του 2002 το σύστημα των πολλαπλών πωλήσεων παύει να ισχύει. Έτσι οι πωλήσεις των διπλών άλμπουμ παύουν πλέον να διπλασιάζονται
. Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος του 2003 κυκλοφόρησε το cd-single "Άντε Γεια", που έγινε 2πλά πλατινένιο, επανακυκλοφορεί αυτήν την φορά όμως με τον δίσκο "Γεια". Το CD ονομάζεται "Γεια-Άντε Γεια collectors edition". Τέλος το 2003 η Δέσποινα κυκλοφορεί το πρώτο της DVD με τίτλο Δέσποινα Βανδή: The Video Collection '97-'03. Το DVD αυτό γίνεται χρυσό και μάλιστα ήταν το πρώτο DVD στην Ελλάδα που διακρίθηκε με χρυσή απονομή αφού, μέχρι τότε, κανένα άλλο DVD δεν κατάφερε να γίνει χρυσό ή πλατινένιο.

Απο τον πολυπλατινένιο δίσκο "Γειά" εμείς ξεχωρίζουμε 2 τραγούδια!

Το "Γειά" αλλά και το "Ανάβεις Φωτιές"

Απολαύστε τα!

 
 
tosokaki.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ