2013-01-09 19:58:25
Φωτογραφία για Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό...
Ο Πάμπλο Κοντρέρας θα ήθελε πολύ να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Κοντρέρας είπε στη NOVA για:

Την προσπάθεια που χρειάζεται για νίκη σε κάθε αγώνα: Ναι, έτσι έχει αποδειχθεί. Τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, έχουμε δυσκολευτεί πολύ σε κάποια παιχνίδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα. Το θετικό είναι πως έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία αρκετά καλή διαφορά. Όμως, πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη διαφορά που τη χρειαζόμαστε.

Την διαφορά στην βαθμολογία: Πιστεύω πως είναι πάντα θετικό να υπάρχει κάποια πίεση και άγχος. Γιατί έχει αποδειχθεί πως σε δύσκολες και πολύ πιο επικίνδυνες καταστάσεις, αυτή η πίεση έχει βοηθήσει την ομάδα ν' ανταποκριθεί αρκετά καλύτερα.

Το πως νιώθει ο ίδιος: Ναι, έχω επανέλθει 100%. Έχω κάνει μία πολύ καλή αποθεραπεία με το προσωπικό που εργάζεται στο προπονητικό κέντρο. Με έχει βοηθήσει πολύ και είμαι 100% έτοιμος. Ελπίζω να καταφέρω να αποδώσω το μέγιστο για να προσφέρω στην ομάδα.


Το εάν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό: Δεν ξέρω αν είναι νωρίς ή αργά σε σχέση με το συμβόλαιό μου ή σε σχέση με την ηλικία μου. Όμως έχω πει πολλές φορές πως είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και θα μου άρεσε πάρα πολύ να τελειώσω την καριέρα μου σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Τον Αβραάμ Παπαδόπουλο: Είναι η πιο σημαντική μεταγραφή του χειμώνα ο Αβραάμ. Είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός πως έχει επιστρέψει μαζί μας. Τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και εκτός, η παρουσία του βοηθάει πολύ την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχει γυρίσει.

Τους αμυντικούς του Ολυμπιακού: Αν εξαιρέσουμε κάποιους μικροτραυματισμούς που είχαμε οι αμυντικοί, η άμυνα του Ολυμπιακού είναι υπερπλήρης αυτή τη στιγμή. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την άμυνα, αλλά και γενικότερα το σύνολό μας. Βοηθάει πάρα πολύ να τελειώνουμε τα παιχνίδια, διατηρώντας στην άμυνα το μηδέν. Γιατί αυτό κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο της ομάδας να πάρει τη νίκη.

Τον Λεβαδειακό: Πιστεύω ότι ψυχολογικά ο Λεβαδειακός είναι πάρα πολύ ανεβασμένος αυτή τη στιγμή, καθώς προέρχεται από μία νίκη κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Όμως, πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γενικότερα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλά προετοιμασμένες όταν πρόκειται να μας αντιμετωπίσουν. Θέλουμε να πάμε σε αυτό το παιχνίδι με τη σοβαρότητα την οποία συνηθίζουμε να έχουμε. Θέλουμε αυτή τη νίκη. Όχι μόνο αυτή, ολόκληρο το μήνα θέλουμε να είμαστε τόσο σοβαροί όσο συνηθίζουμε να είμαστε.

Την παρουσία του κόσμου στην Λιβαδειά: Πάντα λέμε ότι ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Πάντα ήταν στην ιστορία του Ολυμπιακού. Και πάντα σε όλα τα παιχνίδια μας βοηθάει πάρα πολύ, ιδιαίτερα σε στιγμές κατά τις οποίες τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Είναι υπέροχος και μακάρι να είναι πάντα μαζί μας για να μας βοηθάει.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FlashBack σε ό,τι αγαπήσαμε!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FlashBack σε ό,τι αγαπήσαμε!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ