2023-07-22 09:00:41
Φωτογραφία για Τι θα δούμε στο «ΑΝΤ1 FLASHBACK»

 



Αυτό το Σάββατο 22 Ιουλίου και την Κυριακή 23 Ιουλίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΡΙΑΛΙΤΙ

Ο ΑΝΤ1 ήταν το πρώτο κανάλι που έφερε τα ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση! Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτά τα προγράμματα ήταν εκατοντάδες χιλιάδες! Και πως να μην ήταν, αφού οι συμμετέχοντες γίνονταν διάσημοι εν μια νυκτί! Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι είναι οι αξέχαστοι παίκτες των ριάλιτι του ΑΝΤ1. Το Σάββατο 22 Ιουλίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Μεγακλής Βιντιάδης, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Κώστας Καραφώτης και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ… ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ποιος είπε ότι μόνο οι πρωταγωνιστές μιας σειράς κερδίζουν την αγάπη και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών; Πολλές φορές οι συμπρωταγωνιστικοί ρόλοι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και ενίοτε καταφέρνουν ακόμα και να κλέψουν για λίγο την παράσταση από τους κεντρικούς ήρωες της κάθε ιστορίας! Την Κυριακή 23 Ιουλίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας, η Μαρία Γεωργάκαινα, η Δανάη Λουκάκη και ο Κωστής Σαββιδάκης.

#Ant1Flashback

#MakedoniaTV

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αλέξης Σκουλίδης

Επιμέλεια Εκπομπής: Νανά Ηλιοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ