2013-01-09 20:22:07
Φωτογραφία για ΧΑΤΖΙ : ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΝΟ (VIDEOS & PHOTOS)
Την πίστη του πως ο Χουάν Πάμπλο Πίνο μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, αν και εφόσον τύχει της εμπιστοσύνης του προπονητή του, Λεονάρντο Ζαρντίμ, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο "sentragoal.gr" ο Γκεόργκι Χάτζι.

Αναλυτικά:

Ο Χάτζι συνεργάστηκε με τον Κολομβιανό άσο στη Γαλατάσαραϊ και οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις με τον Πίνο να κάνει καλά ματς υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος είχε να πει αρκετά καλά λόγια για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων που την περασμένη Κυριακή (6/1) έκανε το ντεμπούτο του στη Superleague με εντυπωσιακές επιδόσεις.

Ο Πίνο πρόλαβε σε 45 λεπτά να σερβίρει δυο γκολ στους φορ του Ολυμπιακού και δη στους Μήτρογλου και Πάντελιτς και να κερδίσει τον τίτλο του MVP του ματς με τη Βέροια.

«Ο Πίνο είναι παίκτης ψυχολογίας, αν ο προπονητής, η διοίκηση και ο κόσμος τον πιστέψει, όπως διαφαίνεται, είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Χάτζι.


Στιγμιότυπα από την καριέρα του Πίνο στη Γαλατάσαραϊ

Ο Ρουμάνος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Μίλησε για το που μπορεί να αγωνιστεί ο πρώην παίκτης της Μονακό, για τη σχέση του με την εξέδρα και όχι μόνο.

«Ο Πίνο είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις δυο πτέρυγες, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, αν και εφόσον κριθεί αναγκαίο, αλλά πάντα με έναν ακόμα φορ στο πλευρό του», υπογράμμισε ο Χάτζι.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αίσθηση του γκολ, αλλά και τη δημιουργία, είναι πολυσύνθετος ως παίκτης», ήταν ακόμα μία επισήμανση του Χάτζι, ο οποίος στη συνέχεια έσπευσε να μιλήσει για τη σχέση που αναπτύσσει ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με την εξέδρα.

«Είναι παίκτης της εξέδρας, του αρέσει να παίζει και για τον κόσμο, να αγωνίζεται για τους φίλους της ομάδας, αλλά παίζει και για την ομάδα», επεσήμανε ο 48χρονος προπονητής, ο οποίος, καταλήγοντας, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως

«από τη συνεργασία Πίνο-Ολυμπιακού, είμαι σίγουρος ή αν επιθυμείτε, θέλω να πιστεύω πως θα κερδίσουν και οι δυο».

Υπό τις οδηγίες του Χάτζι, ο Πίνο έκανε πολύ καλά ματς στη Γαλατάσαραϊ. Αγωνίστηκε σε 11 ματς πρωταθλήματος, όπου σκόραρε 3 φορές, έδωσε μία ασίστ και έπαιξε 810 λεπτά, ενώ έλαβε μέρος και σε τέσσερα ματς Κυπέλλου με τρία γκολ και συνολικά 260 λεπτά παρουσίας.

Δείτε το βίντεο από τον ασπασμό Χάτζι-Πίνο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ