2013-01-09 21:21:03
Φωτογραφία για Tips μακιγιάζ για στρογγυλό σχήμα προσώπου
Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο χρειάζεστε μερικά τρικ μακιγιάζ για να δημιουργήσετε γωνίες και να δώσετε την εντύπωση του οβάλ σχήματος στο πρόσωπο.

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τεχνική που πρέπει να ακολουθείτε είναι όχι κυκλικές κινήσεις. Το πρόσωπο σας είναι ήδη στρογγυλό οπότε οι οριζόντιες ή και ανοδικές γραμμές, από μέσα προς τα έξω θα εξισορροπήσουν τα χαρακτηριστικά. Η τεχνική αυτή αφορά όλα τα προϊόντα μακιγιάζ (σκιές ματιών, ρουζ, bronzer και πούδρα προσώπου).

• Διορθώστε το περίγραμμα – θα χρειαστείτε ένα bronzer με ένα πινέλο ή ένα concealer προσώπου σε πιο σκούρο τόνο από το δέρμα σας. Απλώστε το bronzer ή το concealer κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών, στα βαθουλώματα των παρειών, σε τριγωνικό σχήμα, με την βάση στο ύψος των αφτιών και την κορυφή να φτάνει κάτω από την εξωτερική γωνία των ματιών. Συνεχίστε με απαλές πινελιές στην γραμμή του σαγονιού αποφεύγοντας το πηγούνι, στα πλάγια του μετώπου και ελαφρώς στους κροτάφους.


• Φωτίστε – για να ολοκληρώσετε τις φωτοσκιάσεις του προσώπου ώστε να το φέρετε όσο πιο κοντά γίνεται στο οβάλ σχήμα, θα πρέπει να φωτίσετε τα σημεία που δεν σκουρύνατε ώστε να τα αναδείξετε. Απλώστε ένα highlighter ή concealer στο κόκαλο των ζυγωματικών, στο μέτωπο και στο πηγούνι. Απλώστε ένα concealer ματιών για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους.

Αφού ολοκληρώσετε με τις φωτοσκιάσεις απλώστε το make up που πρέπει να είναι ίδιο με το χρώμα του δέρματος σας και διάφανη πούδρα για να το σταθεροποιήσετε. Τώρα είσαστε έτοιμες για να κάνετε το μακιγιάζ σας.

Extra tips:

- Για να φαίνεται το πρόσωπο πιο αδύνατο θα πρέπει να έχετε ομοιόμορφα φρύδια με ψηλό τόξο. Τα πολύ λεπτά ή αντίθετα τα πολύ χοντρά φρύδια δεν σας κολακεύουν.

- Απλώστε την σκιά ματιών και το μολύβι ματιών από μέσα προς τα έξω, τραβώντας τα πιο έξω από την εξωτερική γωνία. Έτσι τα μάτια θα φαίνονται πιο μεγάλα και το περίγραμμα του προσώπου πιο λεπτό.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ