2013-01-09 21:28:06
Φωτογραφία για To λευκό πουλόβερ είναι σέξι! Γι’ αυτό το αγαπούν οι σταρ
Φωτίζει το πρόσωπο, αναδεικνύει όποια πλέξη κι αν έχει. Ταιριάζει με όλα. Και πάντα κολακεύει, ξανθές και μελαχρινές.

Το πιο φωτογενές πουλόβερ είναι χωρίς καμία αμφιβολία το λευκό (ή έστω ένα απαλό μπεζ). Με ζιβάγκο ή με περίεργη λαιμόκοψη που πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπο είναι το πλέον αγαπητό πουλόβερ γιατί πηγαίνει με όλα, φωτίζει το πρόσωπο και χαρίζει μια νότα γοητευτικής αθωότητας.

Με ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ με έμφαση στο κοραλλί ρουζ που χαρίζει ένα γοητευτικό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα και όψη υγείας, καθώς και τονισμένες βλεφαρίδες, το λευκό πουλόβερ αντανακλά λάμψη στο πρόσωπό μας και το αναδεικνύει.

Αν το άγχος μας είναι πως το λευκό «παχαίνει» ένα πουλόβερ που δεν είναι εφαρμοστό (ώστε να «διαγράφει») αλλά έχει μια χαλαρή γραμμή και συνδυάζεται με ένα σκουρόχρωμο παντελόνι το αποτέλεσμα είναι γοητευτικό και κολακευτικό και δεν πρέπει να μας ανησυχεί ως προς αυτό.

Δεν είναι τυχαίο πως τις περισσότερες φορές που οι σταρ φωτογραφίζονται με πουλόβερ οι έμπειροι στυλίστες των περιοδικών επιλέγουν κάποιο χνουδωτό και λευκό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη γραμμή που σου ταιριάζει περισσότερο και να κάνεις μια ζεστή και κομψή, φωτεινή χειμερινή εμφάνιση. Πάρε ιδέες  

 

 Ζένια Σώρου

http://www.faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαγγελματίες επαίτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαγγελματίες επαίτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ