2013-01-09 21:49:35
Φωτογραφία για «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΑΜΕΣΑ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ...
Το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο Ντιόγο θα έχει αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Πιθανότερος προορισμός του η Βραζιλία.

Οι συζητήσεις των εκπροσώπων του Ντιόγο με τον Ολυμπιακού καλά κρατούν στην Αθήνα. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και φαίνεται ότι θα βρεθεί σχετικά σύντομα ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να αποχωρήσει από το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας ο Βραζιλιάνος φορ.

Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες το αργότερο έως το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει βγει το... διαζύγιο των Πειραιωτών με τον παίκτη. Το πιο πιθανό είναι να γυρίζει στην Βραζιλία για να συνεχίσει να παίζει εκεί ποδόσφαιρο, δίχως όμως να αποκλείονται άλλα ενδεχόμενα.

Ο Ντιόγο εδώ και περίπου τρεις μήνες έκανε ατομική προπόνηση με έναν εκ των γυμναστών του Ολυμπιακού πρωί και απόγευμα. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα στεναχωρήθηκε πολύ με αυτήν την εξέλιξη.

Όπως έλεγε στο περιβάλλον του ένιωσε αδικημένος από την απόφαση της ομάδας να τον βάλει στο περιθώριο. Δεν θεωρεί ότι τα παραπτώματά του ήταν τέτοιας έκτασης που να δικαιολογούν τέτοιο παραγκωνισμό. Όμως στην παρούσα φάση δεν έχει κάποια άλλη επιλογή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ