2013-01-10 11:26:46
Φωτογραφία για Γ. Παπανδρέου: Τιμή μου να με στοχοποιούν νεοναζί
Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με αφορμή την πρόταση που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και η Χρυσή Αυγή να παραπεμφθεί στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για τη λίστα Λαγκάρντ «Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός και τονίζει ότι αποτελούν τον τελευταίο και πιο θλιβερό κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησης εναντίον του, που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

«Ο,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ», τονίζει ο Γ. Παπανδρέου και σημειώνει ότι δεν θα πάψει να αγωνίζεται για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Επισημαίνει ότι θα αγωνιστεί «για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα».

Ο κ. Παπανδρέου, που παραβρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟΕΣ, είχε συνάντηση μίας ώρας με τον κ. Βενιζέλο, όπου συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, τους χειρισμούς στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αλλά και το συνέδριο του κόμματος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ