2013-01-10 15:50:09
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ... ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ!
Καμία διάθεση για... εκδίκηση για τον περσινό χαμένο ημιτελικό δεν έχουν στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, καθώς η νίκη είναι ο αποκλειστικός στόχος κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση, αλλά τη νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και η νίκη είναι αναγκαία στην έδρα μας στο Top 16 για να καταφέρουμε να περάσουμε από τον όμιλό μας. Είμαστε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, που πιστεύω ότι περιλαμβάνει επτά ομάδες ικανές να φτάσουν στο Final Four. Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές, που σίγουρα θα είναι πολλές. Μακάρι να έχουμε ίδια ατμόσφαιρα με το ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι. Είναι μία ομάδα με παίκτες που γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλο, έχουν αυτοπεποίθηση και πλούσια αθλητικά προσόντα», ενώ ξεχώρισε τον Βασίλη Σπανούλη:


«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Παίρνει πολλές σημαντικές αποφάσεις μέσα σε έναν αγώνα και είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις. Ένα από τα κλειδιά για τη νίκη θα είναι να συνδυάσουμε πολλά στοιχεία στην άμυνά μας».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό μίλησε και ο Άντε Τόμιτς που ανέφερε: «Είμαστε ικανοί να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στη Βαρκελώνη».

Όσο για τη δική του παρουσία στην ομάδα, τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που θέλω και προέχει είναι να νικά η ομάδα. Δεν έχουν τόση σημασία οι δικοί μου αριθμοί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ