2013-01-10 18:30:32
Φωτογραφία για Κομμένα δάκτυλα, αφροδίσια και παρθενοκυνηγοί στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι για την Κέρκυρα
Τα 1,6 εκ. τηλεθεατών που παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο του What Happens in Kavos οδήγησαν τους υπεύθυνους του Channel 4 στην απόφαση να προβάλλουν και τα δυο επόμενα, παρά τις έντονες αντιδράσεις κοινού και κριτικών.

«Αισθάνομαι αηδία που ανήκω στο ίδιο είδος με αυτά τα βρωμόπαιδα», «Θέλω να ξεράσω», «Θέλω να κλειστώ σπίτι μου και να μην έρθω σε επαφή με κανένα άλλο άνθρωπο ποτέ». Αυτά είναι μερικά από τα πιο επιεική σχόλια που πόσταραν αγανακτισμένοι τηλεθεατές σε facebook και twitter σχετικά με το περιεχόμενο του πρώτου επεισοδίου. Εκεί που -μεταξύ άλλων- είδαν ένα μπάρμαν να πίνει ούρα, δεκάδες μεθυσμένους να εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου και «απολαυστικά» κοντινά σε ουρήρθες και τραυματισμένα πέη.

Μόνο που τα επόμενα δυο επεισόδια αναμένεται να είναι ακόμη πιο σοκαριστικά. Ξεκινώντας με τους επαγγελματίες παρθενοκυνηγούς που στήνονται στο αεροδρόμιο για να εντοπίσουν εκείνες τις τουρίστριες που φαίνονται να είναι πιο άπειρες, δηλώνοντας στην κάμερα «Αν είσαι παρθένα και έρθεις στον Κάβο, θα την χάσεις μέσα σε μερικές ώρες. Για την ακρίβεια μπορεί να την χάσεις ήδη από το αεροδρόμιο».


Συγκεκριμένα το δεύτερο επεισόδιο επικεντρώνεται στα «τρεις φορές φθηνότερα από ότι στο Λονδίνο» ποτά που σερβίρονται στο resort και στις καθημερινές πλύσεις στομάχου που αναγκάζονται να κάνουν οι υπεύθυνοι της -ανοιχτής όλο το 24ωρο- κλινής Kavos Emergencies που βρίσκεται εδώ. Ενώ επίσης δείχνει την 19χρονη Νίκη να πέφτει από το μπαρ και να σπάει την λεκάνη της και ένα οικοδόμο από το Γιορκ που πάει στην κλινική κρατώντας το κομμένο του δάχτυλο.

Ενώ το τρίτο -και τελευταίο- επεισόδιο εστιάζει στους βρετανούς που δουλεύουν στον Κάβο, το πόσο σεξ κάνουν και τα αφροδίσια νοσήματα από τα οποία πάσχουν σχεδόν όλοι (και τα οποία μοιράζουν στους τουρίστες). Όλα αυτά μέσα από την ιστορία της Τζένης που μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων από την στιγμή που ξεκίνησε να δουλεύει κόλλησε δυο αφροδίσια νοσήματα, την πάτησε αυτοκίνητο και βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω εξάντλησης.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ