2013-01-10 22:14:06
Φωτογραφία για Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
"Όπως είναι γνωστό την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 θα προκηρυχθεί πρόγραμμα ενίσχυσης των Μ.Μ.Ε. με την αξιοποίηση πόρων των Περιφερειακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για μια δράση μεγάλης κλίμακας που θα τονώσει κατά το δυνατόν τις τοπικές οικονομίες, θα συμβάλλει στην απασχόληση στη διατήρηση και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στην δύσκολη οικονομική και κοινωνική περίοδο που διανύουμε η ορθολογική διάθεση των πόρων μπορεί να δώσει «οικονομικές ανάσες» στις εναπομείνασες επιχειρήσεις του Λιανικού Εμπορίου.

Δυστυχώς όμως από πληροφορίες έχετε απορρίψει το Λιανικό Εμπόριο από την εν λόγω δράση.

Αν οι πληροφορίες αυτές επαληθευτούν τότε πραγματικά θα μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των Μ.μεσαίων Ελληνικών επιχειρήσεων από το Υπουργείο Ανάπτυξης και την Κυβέρνηση.

Οι επιχειρήσεις μας δοκιμάζονται σκληρά από την αλόγιστη επέκταση των πολυκαταστημάτων, από το ασύδοτο παρεμπόριο (παρ΄όλες τις εξαγγελίες περί περιορισμού του), από ατελείωτους φόρους ή χαράτσια, από τις περαιτέρω προσπάθειες απελευθέρωσης του ωραρίου με την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, με τα μέτρα «φωτιά» που έρχονται του νέου φορολογικού Νόμου.


Κύριε Υπουργέ,

Για να παραμείνουν οι Μ.μεσαίες επιχειρήσεις «όρθιες» στο σκληρό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον και να μην προστεθούν στο μεγάλο κατάλογο ανέργων θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην συγκεκριμένη δράση, για να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες και ευκαιρίες."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Cut the Rope: AppStore update
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Cut the Rope: AppStore update
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ