2013-01-11 10:21:03
Φωτογραφία για Πωλητήριο και στον ΟΠΑΠ μέσα στον μήνα
Την πώληση του ΟΠΑΠ μέσα στον επόμενο μήνα – αν είναι δυνατόν – θα προωθήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Στο υπουργείο Οικονομικών θεωρούν ότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, ως προς το συγκεκριμένο project και ενόψει της έλευσης της τρόικας, μέσα στον Φεβρουάριο, θα πρέπει να επιταχύνουν τις εξελίξεις και ως προς αυτό το εξαιρετικά κρίσιμο μέτωπο.

Ως γνωστόν, όταν έφυγε η τρόικα από την Αθήνα, τον περασμένο Νοέμβριο, υποτίθεται ότι η πώληση του ΟΠΑΠ είχε μπει στην τελική ευθεία και σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Έτσι, στο ΥΠΟΙΚ είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τώρα όλο το χαμένο χρόνο και γι' αυτό θα «τρέξουν» τις διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την περίπτωση της πώλησης της ΔΕΠΑ (αλλά και της ΔΕΣΦΑ), για τις οποίες, ως γνωστόν, υπάρχει και συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Έστω κι αν αυτό το τελευταίο, προέρχεται αποκλειστικά από τη Ρωσία, γεγονός το οποίο δεν ενθουσιάζει ακριβώς την Ουάσιγκτον. Αν και τώρα τελευταία, οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα, αποσκοπώντας, προφανώς, στην αποκόμιση άλλων ωφελειών στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου.
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ