2013-01-11 11:56:06
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΗΣ Α1
Με την υποχώρηση των δύο «αιωνίων» βρέθηκε λύση στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν.

Οι διοικήσεις των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", δέχθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ να διαθέσουν ένα μέρος των συμβολαίων, που έχουν υπογράψει με την διαφημιστική εταιρεία Taff, ώστε να μειωθεί η απώλεια των υπόλοιπων 12 ομάδων από την φορολόγηση του συνόλου των χρημάτων, που θα εισπράξουν με παρακράτηση 21%.

Έτσι αντί για 1.300.000 ευρώ, που ήταν να μοιραστούν «καθαρά» οι 12 ΚΑΕ, θα εισπράξουν 1.400.000 ευρώ. Το ζήτημα, που απομένει να ρυθμιστεί είναι η διανομή των 1.400.000 ευρώ στις 12 ομάδες, καθώς ΠΑΟΚ, Άρης και Πανιώνιος έχουν ζητήσει να εισπράξουν μεγαλύτερο μερίδιο, σε σχέση με το εάν η διανομή γινόταν σε ίσα μέρη, λόγω μεγαλύτερης εμπορικότητας από τις άλλες ομάδες.

Στο μεταξύ, στο περιθώριο της συνεδρίασης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίττα της Λίγκας με την τύχη να χαμογελάει στον Πανελευσινιακό και στον πρόεδρό του Γιάννη Φιλίππου, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ