2013-01-11 14:34:33
Φωτογραφία για ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ : ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στον Φωστήρα (2-0) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για το Κύπελλο, το πρωτάθλημα και την πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ρωτήθηκε ο Τόμας Ντε Βινσέντι κατά την παραλαβή του βραβείου του «VODAFONE MVP» για τον αγώνα κόντρα στον Φωστήρα.

Ο Αργεντινός μέσος χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα Κυπέλλου, ενώ σχετικά με την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε πως στόχος τους είναι η νίκη για την ομάδα, αλλά και τον κόσμο τους.

Όσον αφορά στην επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό τόνισε πως δεν έχει να δηλώσει κάτι, παρά μόνο ότι παραμένει συγκεντρωμένος στην ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη βράβευσή του:

Για τη νίκη επί του Φωστήρα:

«Η ομάδα έπαιξε καλά σε ένα δύσκολο γήπεδο. Η ομάδα και οι παίκτες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Θα πρέπει όμως να παίξουμε κι ένα ακόμα παιχνίδι, το οποίο επίσης θα είναι δύσκολο.

Για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα. Θέλουμε να κερδίσουμε φυσικά, γιατί είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, αλλά το θέλουμε επίσης για μας, για τους φιλάθλους μας. Είναι ιδιαίτερο ματς για την ομάδα».

Για τον Ολυμπιακό:

«Δεν έχω κάτι να πω. Το μυαλό μου είναι στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό μου και θα προσπαθώ γι' αυτόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ