2013-01-11 15:07:07
Φωτογραφία για Εξώδικο Μαυρίδη σε Παπαρίζου: Ξόδευε αλόγιστα τα χρήματα της εταιρείας μας
Νέο εξώδικο έστειλε ο Τόνυ Μαυρίδης στην πρώην σύντροφό του Ελενα Παπαρίζου. Αντικείμενο της νέας τους διαμάχης η εταιρεία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που έχουν από κοινού, τα κέρδη τους από αυτή και οι υποχρεώσεις τους στην εφορία.

Στο εξώδικό του, που δημοσιεύει το star.gr, ο Τόνυ Μαυρίδης κατηγορεί την Ελενα Παπαρίζου για αλόγιστες σπατάλες από τα έσοδα της εταιρείας, αναφέροντας και παραδείγματα, όπως ότι ξόδεψε 20.000 ευρώ για το φόρεμα που φορούσε στην πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ, παράλληλα, δηλώνει ρηγμένος, καθώς όπως αναφέρει δεν του απέδιδε τα νόμιμα εταιρικά κέρδη.

«Καθ' όλα τα έτη λειτουργίας της εταιρίας προβαίνατε σε αλόγιστες σπατάλες (πανάκριβα είδη ένδυσης, ταξίδια αναψυχής κ.τ.λ), άσχετες με τις εταιρικές υποχρεώσεις και τον εταιρικό σκοπό, καταβάλλοντας χρήματα από τα έσοδα της εταιρίας μας, ενώ ταυτόχρονα παρανόμως, δεν αποδίδατε σε εμένα τα εταιρικά κέρδη», αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώδικο.

«Παρότι έχετε κατ΄επανάληψη κληθεί, δεν αποδώσατε την λογοδοσία των εσόδων της εταιρίας, και των αναλογούντων σε εμένα κερδών, ουδέποτε μου αποδώσατε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας. Σας δηλώνων ότι καταγγέλλω τη μεταξύ μας υφιστάμενη εταιρία, με την επωνυμία "ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε"».

Ο Τόνι, την καλεί σε συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, και ζητά την εκκαθάριση της εταιρίας και τη ρύθμιση των οικονομικών τους διαφορών

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αστέρι... η Nina
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αστέρι... η Nina
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ