2013-01-11 15:30:06
Φωτογραφία για Αρνητική τροπή για Βοτανικό
Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό, αφού οι μελέτες που έγιναν από τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου για τον Βοτανικό, δείχνουν ότι το πλάνο κατασκευής δεν είναι βιώσιμο.

Δεν έχει πάψει να βρίσκεται στην ατζέντα των ανθρώπων του Τριφυλλιού το θέμα του νέου γηπέδου και επιθυμία όλων είναι να τελειώσει το δυνατόν συντομότερα η ιστορία του Βοτανικού. Η συγκεκριμένη υπόθεση πάντως φαίνεται ότι παίρνει αρνητική τροπή για τους «πράσινους», αφού έπειτα από μελέτες που έκαναν οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, φάνηκε πως το πλάνο κατασκευής του γηπέδου δεν είναι βιώσιμο, σύμφωνα με την «Sportday».

O λόγος είναι ότι από τη μία πλευρά θα πρέπει η ΠΑΕ να πληρώνει το νοίκι στον δήμο και από την άλλη οι εμπορικές χρήσεις του γηπέδου θα είναι αρκετά περιορισμένες, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος. Όπως και να 'χει πάντως οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν άμεσα, τη στιγμή που στο Τριφύλλι είναι αισιόδοξοι σχετικά με την ψήφιση του νόμου για τη Λεωφόρο, ώστε να αρχίσουν τα έργα και να μπει η ομάδα το αργότερο ως τον Απρίλιο στην ιστορική της έδρα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ