2013-01-11 15:54:58
Φωτογραφία για Μπόνους και... αναμονή!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να του προσφέρουν παραπάνω από 700.000 ευρώ, με μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Παναθηναϊκός, όπως σας έχει ενημερώσει πρώτο το gazzetta.gr, τα δίνει όλα για να φέρει ξανά τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Παιανία, όμως ο Γάλλος φορ δεν έχει απαντήσει ακόμα και φυσικά οι διοικούντες βρίσκονται σε μια... γλυκιά αναμονή!

Αυτό γνωρίζοντας καλά ότι αν πει το «ναι» θα έχουν κάνει το... κόλπο της χρονιάς σε μια σεζόν που φαίνεται «χαμένη» για τον σύλλογο!

Ο 31χρονος επιθετικός μπορεί να θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία κάτι που ίσως γίνει τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε το... δέλεαρ φαντάζει μεγάλο από πολλές πλευρές για τον επί δύο σερί σεζόν πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας. Από την μία υπάρχει το δεδομένο συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της, με χαρακτηριστικό όλων αυτών το τατουάζ που φέρει στο πόδι του με το έμβλημα του Παναθηναϊκού!


Από την άλλη από την στιγμή που είναι... τελειωμένος στην ΚΠΡ ο «Τζιμπρίλαρος» θέλει να βρει ομάδα να παίζει και να πρωταγωνιστεί και φυσικά αυτό θα συμβεί αν πει το «ναι» στην... πράσινη πρόταση! Φυσικά καθοριστικό ρόλο μέσα σε όλα αυτά παίζει και το οικονομικό που ίσως φτάσει και στο 1 εκ. ευρώ. Η πρόταση με την οποία ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να δελεάσει τον Γάλλο σούπερ στάρ είναι μεγαλύτερη από αυτή που είδε το φως της δημοσιότητας (700.000 ευρώ) αν συμπεριλάβουμε και τα μπόνους που θα υπάρξουν.

Φυσικά είναι... ουτοπικό να τεθεί θέμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως θα υπάρξει μπόνους τόσο για την κατάκτηση του κυπέλλου (στόχος που φαντάζει πρωταρχικός για τον Παναθηναϊκό), αλλά και της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Μπορεί την δεδομένη στιγμή η αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» να είναι τέτοια που δεν πείθει για την επίτευξη κανενός εκ των παραπάνω στόχων, όμως σαφώς, όπως συνέβη και στο παρελθόν, πολλά μπορούν να αλλάξουν αν στο ρόστερ προστεθεί το... υπερόπλο που λέγεται Τζιμπρίλ Σισέ!
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Άμεσα στη Δικαιοσύνη»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Άμεσα στη Δικαιοσύνη»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ