2013-01-11 18:04:07
Φωτογραφία για Μοντέλα & καρχαρίες σε υποβρύχια επίδειξη μόδας!
Ατρόμητα μοντέλα… κατεβάζουν τη μόδα στο βυθό, με θεατές φαλαινοκαρχαρίες και… ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, σε ένα catwalk που όμοιό του δεν ξανάγινε!

Αντί να εκθειάζουν τις καμπύλες τους στην πασαρέλα, η 36χρονη Hannah Fraser και η 32χρονη Roberta Mancino βούτηξαν στα βαθιά, φορώντας εντυπωσιακά ρούχα διάσημων σχεδιαστών, κι όλα αυτά στα τροπικά νερά των Φιλιππίνων.

Ανάμεσα στους θεατές και μερικοί φαλαινοκαρχαρίες που αδημονούσαν να δουν από κοντά ποια είναι τα νέα trend για το καλοκαίρι του 2013!

Τα μοντέλα εκτός του ότι έπρεπε να κρατήσουν την αναπνοή τους και να παραμένουν για αρκετή ώρα κάτω από το νερό, όφειλαν να διατηρήσουν και την ψυχραιμία τους απέναντι στα… κοίτη.

«Οι φαλαινοκαρχαρίες είναι ευγενικά ζώα και αποτελούν μηδενική απειλή για τους ανθρώπους. Αυτόφάνηκε, άλλωστε, και από το γεγονός ότι δεν μας δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στη δουλειά μας», λέει μία εκ των μοντέλων.


Το αντίθετο, μάλιστα, συνέβη, καθώς αποτέλεσαν το ιδανικό φόντο για την παρουσίαση μιας ξεχωριστής συλλογής μόδας κάτω από το νερό που θα ζήλευαν και οι πλέον αυστηροί κριτές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εν λόγω προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το συνεργείο, οι φωτογράφοι και τα μοντέλα είχαν την πλήρη στήριξη και βοήθεια των ψαράδων του χωριού Oslob, στις Φιλιππίνες, οι οποίοι έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους φαλαινοκαρχαρίες και γνωρίζουν πολύ καλά τα χούγια τους. Έτσι εξηγείται!

 

www.perierga.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ