2013-01-11 22:09:03
Φωτογραφία για Ελέγχους στο 787 Dreamliner της Boeing, διέταξαν οι αμερικανικές αρχές
Ελέγχους στο αεροσκάφος 787 Dreamliner της Boeing, διέταξαν οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές, μετά από μια σειρά... ατυχών περιστατικών που θέτουν ερωτηματικά για την ασφάλεια του προβεβλημένου αεροσκάφους της εταιρείας.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) θα δει το σχέδιο και την κατασκευή των αεροπλάνων, χωρίς να είναι σαφές αν τα αεροσκάφη που εκτελούν ήδη πτήσεις θα καθηλωθούν.

Φωτιά στα ηλεκτρικά συστήματα, πρόβλημα με τα φρένα, διαρροή καυσίμων και ρωγμές στον ανεμοθώρακα του πιλοτηρίου, είναι τρία από τα περιστατικά που δημιούργησαν προβλήματα σε πτήσεις με Dreamliner την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα εντοπίστηκαν άλλα δυο προβλήματα.

«Πιστεύουμε απολύτως στην αξιοπιστία και στις επιδόσεις του 787» αναφέρει η Boeing στην ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με την FAA και τους πελάτες και θα λάβουν σοβαρά υπόψη τα όποια προβλήματα προκύπτουν, προσθέτοντας ότι κατά την διάρκεια του σέρβις δεν έχουν εντοπίσει κάτι που να τους κάνει να αμφιβάλλουν για τις ικανότητες του αεροσκάφους.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ