2013-01-11 22:08:06
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, φέρεται να έχει κατασταλάξει στο σχήμα που προτίθεται να παρατάξει κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί και στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής να κράτησε... κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο, με βάση τα όσα προκύπτουν και με δεδομένες τις απουσίες των τραυματιών Νταβίντ Φουστέρ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Δημήτρη Σιόβα, όπως επίσης και του κλινήρη Ρόι Κάρολ, μπορούν να αναχθούν κάποια συμπεράσματα.

Ο Μπάλας Μέγιερι θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε φετινό ματς πρωταθλήματος. Την αμυντική τετράδα αναμένεται να αποτελέσουν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις των ανασταλτικών μέσων οι Γιάννης Μανιάτης και Φρανσουά Μοντέστο είναι οι επικρατέστεροι να τις καλύψουν. Ο Πάουλο Μασάντο θα αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή, με τους Τζαμέλ Αμπντούν και Ράφικ Τζιμπούρ στις δύο πτέρυγες να δίνουν βοήθειες στον Κώστα Μήτρογλου, που θα ηγηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Χρόνο συμμετοχής διεκδικεί και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, που προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση στο άνετο 3-0 επί της Βέροιας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ