2013-01-11 23:17:03
Φωτογραφία για Βέρα Κρούσκα: «Έχω ζήσει με 600 ευρώ και δεν έβγαινα»
​Για τις επιλογές της, τα λάθη της και το θέατρο μίλησε σε συνέντευξή της η Βέρα Κρούσκα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση και παραδέχθηκε ότι και η ίδια τη βιώνει.

«Νε στεναχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση. Βιώνω κι εγώ ένα μέρος αυτού. Σ’ αυτή την κρίση είμαστε όλοι. Η δουλειά μας περνάει κρίση. Απ’ ότι βλέπετε και στην τηλεόραση έχουμε κατακλυστεί από τα τούρκικα σίριαλ, τα οποία είναι πολύ φτηνά. Δεν υπάρχει δουλειά για να απορροφήσει ένα μέρος των συναδέλφων. Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ήμουν τόσο πολύ της τηλεόρασης, αλλά του θεάτρου. Ευτυχώς, όμως, δεν το βάζουν κάτω τα νέα παιδιά», είπε και αποκάλυψε ότι έχει ζήσει ακόμα και με κάτι παραπάνω από 600 ευρώ.

«Δεν έχω ζήσει με 600 ευρώ, αλλά με κάτι παραπάνω. Δεν έφταναν. Πρέπει να είσαι χαζοχαρούμενος για να μην βλέπεις την παράλληλη αδικία που έχει γίνει σε χαμηλές συντάξεις και μισθούς ανθρώπων που φτάνουν σ’ αυτή την εξαθλίωση. Θα φτάσουμε κάποια στιγμή όλοι οι άνθρωποι να ζούμε μαζί. Το καλό της κρίσης είναι ότι μαζεύτηκαν πάλι οι οικογένειες», είπε.


Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε επίσης ότι φοβήθηκε πολύ την ευθύνη ενός παιδιού.

«Δεν θέλησα να παντρευτώ ξανά, όχι γιατί δεν μου αρέσει ο γάμος, αλλά δεν ήθελα να κάνω οικογένεια με την έννοια του να κάνω ένα παιδί. Για να είμαι ειλικρινής ίσως γιατί φοβήθηκα τις ευθύνες. Δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις παιδί και να μπορέσεις να του δώσεις ότι πρέπει να του προσφέρεις. Δεν ήταν ποτέ βέβαια το πρόβλημά μου, το να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Αν είχα πολλά χρήματα, θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει πέντε, έξι παιδιά», τόνισε.

Εξομολογήθηκε επίσης ότι ακόμα και τώρα θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Και τώρα ακόμα θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα μεγαλύτερο παιδί, όχι ένα μωρό . Θα ήθελα να προσφέρω. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, τα ζώα και τους ανθρώπους», είπε.

Η Βέρα Κρούσκα αναφέρθηκε επίσης και στην εποχή που παρουσίαζε το πρωινό στην ΕΤ1.

«Την συγκεκριμένη εκπομπή την έκανα πέντε μήνες. Πάλεψα πάρα πολύ, γιατί υπήρχαν και άνθρωποι που έβαζαν τρικλοποδιές. Ήθελαν να το γυρίσουμε στο ντιριντάχτα, το οποίο εμένα δεν με αντιπροσώπευε. Πέρασα δύσκολα. Χάρηκα πολύ που το έκανα τότε, αλλά σταμάτησα, γιατί ήταν πολύ κουραστικό. Έπρεπε να περνάω και διάφορες συμπληγάδες, όχι από τη διεύθυνση όσο από τους συνεργάτες», τόνισε.

Πηγή: Εγώ Weekly
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ