2013-01-11 23:18:46
Φωτογραφία για Μιά καινούργια οργάνωση..έστειλε προκήρυξη για τις επιθέσεις με γκαζάκια κατά των δημοσιογράφων..
- Όλες οι επιθέσεις με τα γκαζάκια έγιναν σε διάστημα μίας ώρας στα σπίτια των πέντε δημοσιογράφων

- Στην προκήρυξή τους δίνουν συγχαρητήρια για τις καταλήψεις σε βίλες και στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ

- Καταφέρονται κατά των 5 δημοσιογράφων με συγκεκριμένες κατηγορίες

Πίσω από αυτές τις επιθέσεις κρύβεται μία πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με την ονομασία "Κύκλοι Παραβατικών/πυρήνας Εραστές της Ανομίας Μαχόμενη Μειοψηφία",  με προκήρυξή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην προκήρυξή της η νέα οργάνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με τις αντανακλαστικές εμπρηστικές επιθέσεις μας σε σπίτια δημοσιογράφων παίρνουμε μια σαφή θέση μάχης δίπλα στις κοινότητες αγώνα και ενάντια στους μόνιμους συκοφάντες της. 'Ηρθε η στιγμή να ακουστεί η η δικιά μας αλήθεια μακριά απ' τις λάσπες και τα ψέμματα των media. Μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής που στήθηκε το τελευταίο διάστημα οι αναρχικοί, ο κόσμος του αγώνα αντιστάθηκαν
. Με τις γροθιές υψωμένες, με συνθήματα, με πέτρες, με καταλήψεις, με φωτιά, με αξιοπρέπεια. Η θαραλλέα και αποφασιστική κίνηση ανακατάληψης της Βίλας, η ταυτόχρονη κατάληψη των γραφείων του αριστερού θίασου της ΔΗΜΑΡ και η αντανακλαστική συγκέντρωση αλληλεγγύης μπροστά στο υπουργείο οικονομικών παρά την καταστολή τους έδειξαν πως μέσα στη γενικευμένη απάθεια υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταθέτουν εύκολα τα “όπλα” τους.

Περνώντας από την θεωρία στην πράξη επιτεθήκαμε σε 5 σπίτια ρου.... δημοσιογράφων. Στο συντονισμένο μπαράζ συμμετείχαμε σύντροφοι από την Μαχόμενη Μειοψηφία και τους Κύκλους Παραβατικών/πυρήνας Εραστές της Ανομίας. Θεωρούμε τις συμμαχίες εντός της αγωνιστικής κοινότητας αναγκαίο συστατικό στην επίθεση ενάντια στο κράτος.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ