2013-01-11 23:50:58
Φωτογραφία για Ευρωλίγκα: Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό
Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στην Ισπανία ο Ολυμπιακός από τη Μπαρτσελόνα με 76-68, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. 

Για τους «ερυθρόλευκους» ήταν η 2η ήττα στη Β΄ φάση της διοργάνωσης (μετά από την Κάχα Λαμποράλ), ενώ για τους Καταλανούς η 2 νίκη (ηττήθηκαν από την Κίμκι).

Τη νίκη στη Μπαρτσελόνα χάρισαν οι ψηλοί της, Πιτ Μάικλ και Αντε Τόμιτς, που βρέθηκαν σε μεγάλη βραδιά, σε αντίθεση με τους Καιλ Χάινς και Τζος Πάουελ που απλά...εξαφανίστηκαν.

Ο Τόμιτς με 15 πόντους και ο Μάικλ με 12 ήταν αυτοί που έκαναν τη ζημιά στον Ολυμπιακό, ο οποίος όχι μόνο δεν βρήκε λύση από τους «πύργους του» (εξαίρεση ο Σερμαντίνι), αλλά ούτε από τον κορυφαίο του παίκτη στη διοργάνωση, Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός είχε 9 πόντους με 0/4 τρίποντα, ένα εξ αυτών στο τέλος που εάν έμπαινε ίσως να άλλαζε τις ισορροπίες του αγώνα. Τα 3 τρίποντα του Πέρο Άντιτς κράτησαν κοντά στο σκορ τον Ολυμπιακό στην τελευταία περίοδο, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης που με 8 διαδοχικούς πόντους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου και 14 συνολικά, ξεχάστηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε ολόκληρη την τελευταία περίοδο.


Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη, έστω και χωρίς τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο λεπτό της τρίτης περιόδου. Ο «λα μπόμπα» ένιωσε τράβηγμα και έμεινε στον πάγκο σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας που μπήκε στην θέση του ήταν εξαιρετικός.

Την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σιένα, που επικράτησε απόψε με 82-76 την Κίμκι.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ