2013-01-12 01:32:03
Φωτογραφία για Θέλετε να στείλετε inbox στον Ζούκερμπεργκ; Πληρώστε 100 δολάρια
Ένα νέο μοντέλο για να φιλτράρει τα ανεπιθύμητα μηνύματα δοκιμάζει το Facebook.

Για να ξεχωρίζει τα σημαντικά από τα ασήμαντα, το κοινωνικό δίκτυο εισάγει τα μηνύματα αντί πληρωμής. Δοκιμαστικά το μοντέλο εφαρμόζεται στη σελίδα του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Έτσι αν θέλει κάποιος να του στείλει μήνυμα και να είναι σίγουρος ότι θα το παραλάβει θα πρέπει να πληρώσει 100 δολάρια!

Σύμφωνα με τη Daily News όταν κάποιος από τους συντάκτες της προσπάθησε να στείλει προσωπικό μήνυμα στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, εμφανίστηκε ένα παράθυρο που ζητούσε την καταβολή του ποσού των 100 δολαρίων. Αν ήθελε το μήνυμα να φθάσει άμεσα στο αφεντικό του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Αλλιώς το μήνυμά του θα έπεφτε στη σωρό με τα μηνύματα χωρίς να είναι κανείς σίγουρος αν τελικά θα το διαβάσει ο Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με τη Daily News, το παράθυρο αυτό θα εμφανίζεται σε ορισμένους μόνο χρήστες του κοινωνικού δικτύου και μόνο στην περίπτωση που δεν είστε φίλος του παραλήπτη.

Το Facebook είχε προαναγγείλει πριν από ένα μήνα ότι δοκιμάζει ένα τέτοιο πρόγραμμα αποστολής μηνυμάτων αντί πληρωμής τα οποία θα χρέωνε αντί ενός δολαρίου ως μια μέθοδος φιλτραρίσματος των ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
iefimerida.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ