2013-01-12 08:02:03
Φωτογραφία για Τσιστιακόφ, Γκοντσάρεβα τα λένε με οργανωμένους
Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη συμπεριφορά των φιλάθλων και αυτό είναι κάτι που κατέστησε σαφές από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ.

Φρόντισε, μάλιστα, τις θέσεις του να τις μεταφέρει στους οργανωμένους οπαδούς πριν λίγο καιρό και μέσα από τη μάζωξη που έκανε στο Παλατάκι και μέσω εκπροσώπων του.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν κάποια κρούσματα εντάσεων, κυρίως, σε εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ (Βέροια, Κομοτηνή) που οδήγησαν στην απόφαση να γίνει μία νέα συνάντηση των άμεσων συνεργατών του 53χρονου επιχειρηματία με τους επικεφαλής των Συνδέσμων.

Έτσι, την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, λίγο πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, Τσιστιακόφ, Γκοντσάρεβα, οι υπεύθυνοι της διοίκησης σε θέματα οπαδών Ποικιλίδης και Μηλιωρίδης και ενδεχομένως και άλλα στελέχη της ΠΑΕ θα μεταφέρουν για μία ακόμη φορά τις θέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για το ζήτημα της εξάλειψης των εντάσεων στα ματς του ΠΑΟΚ, αλλά και την ανησυχία του για τα κρούσματα που παρατηρούνται τελευταία.
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ