2013-01-12 09:00:11
Φωτογραφία για Οι αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής
Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 17η αγωνιστική της Superleague με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να παίζουν εκτός έδρας. Όλο το πρόγραμμα της αγωνιστικής, θα προβληθεί αποκλειστικά και ζωντανά στη Νova.

Αρχικά, το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τις ομάδες και τους στόχους που κυνηγάνε. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη σε έναν ακόμη «τελικό», ενώ ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πλατανιά με τις δύο ομάδες να θέλουν το «τρίποντο» πάση θυσία.

Στο παιχνίδι που κλείνει την ημέρα ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός πηγαίνει στην Λιβαδειά για να δοκιμαστεί κόντρα στον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη για να διευρύνει το σερί του χωρίς ήττα.

Όσο για την Κυριακή 13/1, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι, σε ένα ματς… οριακού χαρακτήρα, κυρίως για τους «πράσινους» που θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά.


Το απόγευμα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη, σε ένα σπουδαίο ματς, ενώ ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη θα παίξει με την Βέροια. Το βράδυ θα γίνει και το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο, την προηγούμενη ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να θέλει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τους διώκτες του στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Η 17η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ματς της Κέρκυρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Νησί των Φαιάκων», σε έναν αγώνα κομβικού χαρακτήρα και για τους δύο αντιπάλους που θα μεταδοθεί επίσης από τη Νova, τη Δευτέρα, στις 19.30.
newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ