2023-03-07 18:22:37
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις καταδίκης για το έγκλημα στα Τέμπη σε όλη την χώρα και στην περιοχή μας.... Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση για την καταδίκη και την ανάδειξη των εγκληματικών ευθυνών της Κυβέρνησης και όσων κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι καταγγελίες των εργαζόμενων στους σιδηροδρόμους ήταν συνεχείς κραυγές αγωνίας. Κανείς δε δικαιούται να λέει “δεν γνώριζα”, όσο κι αν επιμένουν οι διάφοροι παπαγάλοι.

Οι συγνώμες του Πρωθυπουργού και τα δάκρυα των Υπουργών δε πείθουν κανέναν. Οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια είναι εγκληματικές.

Αρκετά ματώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια για τα κέρδη των εταιρειών. Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες, να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και να παρθούν μέτρα για ασφαλή συγκοινωνίες.


Τώρα είναι ώρα να μετατρέψουμε την οργή και τη θλίψη μας σε αγώνα, να γίνουμε “οι φωνές των νεκρών” όπως ακούγεται από τα χιλιάδες στόματα μαθητών - φοιτητών για τα νέα παιδιά που χάθηκαν, τους εργαζόμενους στα δύο τρένα και όσους έχασαν την ζωή τους στο μοιραίαο εκείνο τρένο για τα κέρδη των μονοπωλείων σαν αποτέλεσμα της ιδιωτικοποίησης των σιδηροδρόμων.

Συντασσόμαστε με τον αγώνα τους για να μην συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα. Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συμμετέχουν στο κάλεσμα αγώνα και τσακίσματος της λογικής ότι “τώρα δεν είναι ώρα για φωνές και διαδηλώσεις” . ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ 12:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Να πλημυρίσει το κέντρο της πόλης μας γιατί στην λίστα των νεκρών θα μπορούσε να είναι τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι συνάδελφοί μας, εμεις οι ιδιοι. Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση.

Καλούμε την ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) να σπάσει την σιωπή της και να κάνει έστω και τώρα μια δήλωση. Καλούμε και τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, έστω και την ύστατη στιγμή να βγάλει ανακοίνωση, να καλέσει τα μέλη του σε αγώνα καταδίκης του εγκλήματος, να συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου. ΔΕΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ 7/3/2023
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ