2023-02-19 07:19:34
Φωτογραφία για Δημοτική Παράταξη ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ  Τοποθετήσεις-Προτάσεις για δασικές εκτάσεις στο Δ. Σ. της 17ης/2/2023



Παραθέτουμε για ενημέρωση τις τοποθετήσεις –παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων της Παράταξης «ΟΛΟΙ για τη ΛΕΥΚΑΔΑ» και τις προτάσεις μας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Φεβρουαρίου 2023...

Το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα –για το οποίο η Παράταξή μας είχε υποβάλει στον Πρόεδρο του Δ. Σ. αίτημα να συζητηθεί οπωσδήποτε– αφορούσε και πάλι το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να διεκδικήσει ιδιωτικές και δημοτικές δασικές εκτάσεις περίπου χιλιάδες στρ. στην Π. Ε. Λευκάδας, ιδιαίτερα μάλιστα μετά την έκδοση τη πρόσφατης εγκυκλίου από το ΥΠ.ΕΝ που σε καμία περίπτωση δεν λύνει το πρόβλημα.

Δυστυχώς και πάλι η δημοτική αρχή του κ. Χ. Καλού, συνεπικουρούμενη  από την παράταξη του κ. Θ. Σολδάτου, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Κι ενώ η συντριπτική κοινωνική πλειοψηφία αντιλαμβάνεται ότι σε καμία περίπτωση η νέα πολυδιαφημιζόμενη εγκύκλιο που ΥΠ.ΕΝ δε λύνει το πρόβλημα, ο Δήμος Λευκάδας, αρνείται τις κινητοποιήσεις, κωλυσιεργεί και παραπέμπει σε επιτροπές που πρώτα θα αποφασίσουν πως θα συγκροτηθούν και μετά πως και τι θα πράξουν! Όμως ο κοινοβουλευτικός χρόνος που απομένει για τη μοναδική λύση, αυτή της νομοθετικής ρύθμισης είναι ελάχιστος, λόγω των πρόωρων εκλογών.

Για άλλη μια φορά και συνειδητά η δημοτική αρχή είναι ουραγός των εξελίξεων!    







Κ. Δρακονταειδής -  https://youtu.be/XBIuuz0Y-EI



Θ. Περδικάρης -  https://youtu.be/Ef10RDDBaEU



Χ. Γληγόρης -  https://youtu.be/P1rLk5Ut1AE



  

Κ. Σέρβος -  https://youtu.be/GiOhxPBgmIo

 

Δημοτική Παράταξη "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ"

18/2/2023

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ