2013-01-12 11:15:18
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ
Η νέα εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού στο Top 16, αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα, έφερε εκ νέου προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφάνισε αδυναμίες και στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Οι Πειραιώτες μετρούν μόλις μία νίκη ύστερα από τρεις αγώνες στο Top 16 της Ευρωλίγκας, αλλά δεν είναι αυτό το γεγονός που ενοχλεί περισσότερο την τεχνική ηγεσία. Εξάλλου, ο 47χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως η συγκεκριμένη φάση έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την ολοκλήρωσή της, συγκεκριμένα άλλες έντεκα αγωνιστικές, οπότε είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς πως οι ήττες στην Ισπανία έχουν βαθμολογικές συνέπειες. Εκείνο που πραγματικά ενόχλησε το Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως χθες (11/01) ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που οι παίκτες του τον προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Το ζητούμενο πλέον είναι να βρει τις λύσεις, προκειμένου να αποκτήσει ξανά η ομάδα του τον εκπληκτικό ρυθμό που είχε πιάσει στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.


Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βγάλει αδυναμίες των «ερυθρόλευκων» και στις δύο πλευρές του παρκέ, φέρνοντας εκ νέου προβληματισμό, όχι όμως και ανησυχία. Άλλωστε, η πίστη που υπάρχει στις δυνατότητες του ρόστερ δεν θα μπορούσε να χαθεί ύστερα από δύο εκτός έδρας ήττες, σε δύσκολες έδρες, αν και είναι δεδομένο πως άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν συνειδητοποιήσει πως χρειάζονται σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια για να έρθει η πρόκριση στα πλέι οφ, που είναι και ο στόχος, μέσα από έναν όμιλο που μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η επόμενη ημέρα για τον Ολυμπιακό φέρνει στο προσκήνιο την αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Πανιώνιο που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (14/01, 19.00) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες θα επιχειρήσουν φυσικά να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, διατηρώντας το αήττητο εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά και να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της ήττας τους στη Βαρκελώνη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ