2013-01-12 15:29:41
Φωτογραφία για Διαψεύδει τον Ευ.Βενιζέλο για τη συνάντηση με Διώτη η Κωνσταντοπούλου
Δεν ευσταθεί η θέση του τότε υπουργού Οικονομικών ότι συναντήθηκε με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ μετά την δημιουργία του usb με τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ, υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ.Βενιζέλος ήρθε προχθές στη Βουλή με αμετροεπές ύφος και επιχείρησε χονδροειδώς να παραποιήσει την αλήθεια», σχολίασε η κ.Κωνσταντοπούλου σχετικά με την δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τότε υπουργού Οικονομικών, ότι συναντήθηκε με τον κ.Διώτη μετά την ημερομηνία μεταγγραφής των πληροφοριών της λίστας Λαγκάρντ στο usb που εξετάζουν οι Αρχές, δηλαδή μετά την 8η Ιουλίου του 2011.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ το Σάββατο ανέφερε ότι δημοσίευμα της 8ης Ιουλίου 2011 αναφέρει ότι «στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, για φοροδιαφυγή τα είπαν Βενιζέλος - Παπανδρέου ... Ολοκληρώθηκαν οι διαδοχικές συσκέψεις που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου με τον υπουργό Εξωτερικών, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και τον υπουργό Οικονομικών» και υποστήριξε ότι από το γραφείο του πρωθυπουργού πέρασαν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης.


Η ίδια πηγή αναφέρει ότι «συζητήθηκαν οι οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη σε σύσκεψη που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό. Σημειώνεται τέλος ότι στην αρχή της σύσκεψης αυτής ήταν παρών ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης».

Την Πέμπτη ο κ.βενιζέλος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ. Διώτη, ο οποίος «μοίραζε το στικάκι σαν μαρουλόφυλλα», αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, «που αντί να προσπαθήσει να συγκροτήσει αντιναζιστικό μέτωπο, μαζί με τη Χρυσή Αυγή έχουν συγκροτήσει ένα μέτωπο χυδαιότητας και σκευωρίας εναντίον μου» όπως είπε χαρακτηριστικά.
ΕΘΝΟΣ
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ