2013-01-12 15:30:04
Φωτογραφία για «Όχι» στον δανεισμό ο Λάζαρος
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού εμφανίζεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που θέλει να φύγει είτε ως ελεύθερος, είτε με κανονική μεταγραφή.

Μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού, που έχει δεχτεί κρούση τόσο από την Μπολόνια, όσο και από την Χέρτα. Παρά το γεγονός μάλιστα πως η ομάδα του Βερολίνου αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της χώρας της, ο Χριστοδουλόπουλος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική πρωτεύουσα, μιας και η Χέρτα κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην Ζweite Liga, ούσα εκ των φαβορί για την άνοδο.

Το θέμα πάντως παραμένει στάσιμο, αφού ο διεθνής άσος δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει με τη μορφή δανεισμού από τους «πράσινους», σύμφωνα με την «Live Sport» κι εκείνο που επιθυμεί είναι να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή, αλλιώς να αποδεσμευθεί από τον Παναθηναϊκό.

Να σημειώσουμε πως στο Τριφύλλι έχει ήδη φτάσει πρόταση δανεισμού από την Μπολόνια, η οποία περιλαμβάνει και την παραχώρηση δύο δανεικών παικτών.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ