2013-01-12 16:59:03
Φωτογραφία για Συλλήψεις για παράνομο τζόγο στο Ναύπλιο
Χθες το βράδυ, στην τοπική Κοινότητα Λευκακίων του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, πραγματοποίησαν έλεγχο... σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού με τραπουλόχαρτα.

Συνελήφθησαν, μία 19χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 48 ετών, καθώς επίσης και τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 47, 41, 23, και 33 ετών αντίστοιχα, γιατί η πρώτη είχε επιτρέψει στους άλλους, την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -432,5- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου, ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.
lay-out.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ