2013-01-12 20:04:03
Φωτογραφία για Πεσμένες οι μπάρες στις σιδηροδρομικές διαβάσεις στα ορεινά της Ξάνθης!
Τις πεσμένες μπάρες των σιδηροδρομικών διαβάσεων στο ορεινό δίκτυο του ΟΣΕ στην Ξάνθη κατέγραψε ο φωτογραφικό φακός του ThrakiToday.com, πρόβλημα που κατά καιρούς έχει απασχολήσει... την τοπική κοινωνία της περιοχής, με τους κατοίκους να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου φοβούμενοι για την ίδια τους τη ζωή.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται πως τις περισσότερες φορές οι μπάρες των σιδηροδρομικών διαβάσεων είναι χαλασμένες με αποτέλεσμα να παραμένουν κατεβασμένες ακόμη και όταν δεν περνάει το τρένο, ενώ οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι οδηγοί αναγκάζονται να περνούν τις γραμμές είτε να σηκώνουν μόνοι τους τις μπάρες με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός του ThrakiToday.com κατέγραψε το πρόβλημα, και όπως φαίνεται και από παραπάνω φωτογραφία η μια εκ των δύο μπάρων είναι χαλασμένη με αποτέλεσμα οδηγοί και διερχόμενοι περαστικοί να μην γνωρίζουν εάν πρόκειται να περάσει το τρένο ή απλώς έχει χαλάσει η μπάρα.


Νωπές άλλωστε παραμένουν ακόμη οι μνήμες για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης που λίγο έλειψε να στοιχήσει τη ζωή σε μια νερά μητέρα. Τότε, μια 34χρόνη στο Νεοχώρι της Ξάνθης προσπάθησε να βοηθήσει λεωφορείο που μετέφερε μαθητές να διασχίσει τη σιδηροδρομική διάβαση, καθώς οι μπάρες ήταν κατεβασμένες, πρόβλημα συχνό. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή περνούσε το τρένο με αποτέλεσμα η σύγκρουση τρένου λεωφορείου να είναι αναπόφευκτη με το δεύτερο να καταπλακώνει τη νεαρή μητέρα αφήνοντάς την παράλυτη.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ