2013-01-12 21:15:02
Φωτογραφία για Ο Σισέ φέρνει διχόνοια στον Παναθηναϊκό
Εφημερίδες και ιστοσελίδες που πρόσκεινται σε πρώην ή εν ενεργεία παράγοντες του Παναθηναϊκού βάζουν... φιτιλιές για την επιστροφή του Γάλλου!

Όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, περιμένει πως και πως την μεγάλη επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ ενώ στη πλειοψηφία του ο Τύπος εκφράζει αισιοδοξία πως μπορεί να ολοκληρωθεί το μεγάλο... μπαμ και στέκεται στα θετικά που μπορεί να δώσει στον σύλλογο αυτή η κίνηση. Την ίδια ώρα, ωστόσο, εφημερίδες και ιστοσελίδες που πρόσκεινται σε πρώην η εν ενεργεία παράγοντες του «τριφυλλιού» επιτίθενται στον πρώην πρόεδρο, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος έχει αναλάβει να πείσει τον Σισέ αλλά και να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου. Χαρακτηριστικά, αναφέρουν πως ο Πατέρας θα πρέπει να καλύψει ολόκληρο το ποσό της μεταγραφής με το επιχείρημα πως τον θεωρούν υπεύθυνο για τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου! Παράλληλα, αναφέρονται και στο θέμα που ίσως δημιουργήσει ο ερχομός του Γάλλου επιθετικού, σχετικά με την ισορροπία στα αποδυτήρια, καθώς οι «πράσινοι» υπογράφουν τον ένα διακανονισμό μετά τον άλλο ενώ ο Σισέ θα έχει εξασφαλίσει τα χρήματα του πριν καν έρθει στην Αθήνα
. Όλα αυτά δημιουργούν κλίμα εσωστρέφειας την ώρα που γίνεται μια συνολική προσπάθεια από κάποιους μετόχους να βοηθήσουν την ομάδα. Χαρακτηριστικά εφημερίδα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της: «Άκρως επικίνδυνοι χειρισμοί της ΠΑΕ. Την ώρα που κάνει κουβέντες και διακανονισμούς συζητάει την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ με 1εκ ως το καλοκαίρι»! Παράλληλα, στο ίδιο έντυπο οι γίνεται επίθεση στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ αλλά και σε άλλους μετόχους! Την ίδια ώρα που ιστοσελίδα εγκαλεί τον Νικόλα Πατέρα, με το παρακάτω κείμενο: «Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωσή του, απέναντι στην ομάδα και φυσικά τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί και... ταπεινωθεί τα τελευταία χρόνια, αυτή πρέπει να είναι η μοναδική σκέψη του για να αποδείξει -με πράξεις και όχι λόγια- ότι είναι σε θέση να αναλάβει -επιτέλους- ένα μικρό μόνο κόστος (σχεδόν... μηδενικό σε σχέση με την τεράστια μαύρη τρύπα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που προκλήθηκε στο ταμείο της ΠΑΕ επί δικής του προεδρίας) των επιλογών του». Παράλληλα, σε οπισθόφυλλο αθλητικής εφημερίδας τονίζεται για τον Πατέρα πως: «Μήπως θα έπρεπε ο κολλητός του ο Πατέρας να τον πείσει να ρίξει λίγο τις απολαβές του, ώστε τα λεφτά που θα έβαζε συμπληρωματικά η ΠΑΕ να τα βάλει καλύτερα για άλλα σημεία στα οποία πονάει ο Παναθηναϊκός; Είναι δεδομένο ότι ομάδα χρήζει ενίσχυσης και σε άλλες θέσεις. Αφού, όπως διαδίδεται, ο Πατέρας μιλάει μαζί του, ας τον πείσει να ζητήσει λιγότερα γιατί αυτή την εποχή, τα ποσά που ακούγονται είναι απαγορευτικά για τον Παναθηναϊκό».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ