2013-01-13 07:52:04
Φωτογραφία για Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρέστενας: Παρέλαβε 1,5 τόνο λάδι από την Ευρωπαϊκή Ενωση
Λάδι για τους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρέλαβε το πρωί της Τρίτης ο Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Η πρώτη παραλαβή (μακαρόνια και ρύζι) έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, και οι οικογένειες των δικαιούχων παρέλαβαν τις προβλεπόμενες ποσότητες μέσω των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων Σκιλλούντος, Αλιφείρας και Ανδρίτσαινας.

Χθες το πρωί η τριμελής Επιτροπή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηλείας παρέδωσε στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων και στον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Βασίλη Διαμαντόπουλο -που έχει την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος στον δήμο- περίπου 1,5 τόνο λάδι για τις οικογένειες των δικαιούχων.

Η παράδοσή τους ωστόσο, όπως εξήγησε και ο ίδιος μιλώντας στο patrisnews θα γίνει αφού παραληφθούν και οι ποσότητες τυριού (γραβιέρα), κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο κ.Διαμαντόπουλος, δεν παρέλειψε πάντως να ευχαριστήσει τα μέλη της επιτροπής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας για την καλή συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της Ε.Ε για τη στήριξη και των κατοίκων του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ