2013-01-13 10:27:49
Φωτογραφία για Αστρολογικές Προβλέψεις
Τα Ζώδια Σήμερα 13 Ιανουαρίου 2013

 

Κριός

21/3-20/4

Σήμερα το μυαλό σου, φίλε Κριέ, δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Κριός, μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.


Ταύρος

21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα επιστρέψουν καταστάσεις του παρελθόντος, που νόμιζες ότι έχουν ξεπεραστεί και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και, αν μειώσεις λίγο τον εγωισμό και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την ευκολία στην επικοινωνία που σε χαρακτηρίζει, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Αν είσαι Δίδυμος, είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις, στα προβλήματα που σας απασχολούν. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος και ωραίος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο. Είναι στο χέρι σου να δώσεις ή όχι το πράσινο φως για κάτι περισσότερο. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή. Αλλά και στα οικονομικά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα.

Καρκίνος

22/6-22/7

Για να προχωρήσεις μπροστά, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, καλό είναι να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας, για να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να είσαι ετοιμόλογος και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει, γιατί αυτή η Κυριακή είναι μία παράξενη ημέρα για το ζώδιο σου και μπορεί να σε παραπλανήσει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, προκειμένου να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, ώστε να εξοφλήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα χρέη σου.

Λέων

23/7-23/8

Η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Λέων, και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορεί να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, ώστε να το αναγνωρίσεις άμεσα!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Λέων, στη δουλειά σου θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά καλό θα είναι να μην ακολουθήσεις αποφάσεις τρίτων, που υποψιάζεσαι πως μπορεί και να μην σου βγουν σε καλό. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα, καθώς ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.

Παρθένος

24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, θα σου φέρει εκνευρισμό και ένταση από κάποια γεγονότα, που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή, εσύ που είσαι Παρθένος θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ανοιχτά και ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να εξελιχθεί και, γιατί όχι, να ανθίσει… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να περιμένετε πισωγυρίσματα παρελθοντικών ερώτων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σε βάλουν σε σκέψη. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου, που είναι πολλά.

Ζυγός

23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μην αγχώνεσαι με όσα συμβούν σήμερα, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις λίγο τον εαυτό σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι Ζυγός, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, βγες από το καβούκι που έχεις κλειστεί, για να έχεις την ευκαιρία να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.

Σκορπιός

23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε στενοχωρεί και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις, αγαπητέ Σκορπιέ, και η διπλωματία και η ευελιξία θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου αρχίζουν να αποδίδουν.

Τοξότης

23/11-21/12

Η κοινωνικότητά σου σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεται στα ύψη της και σου ανοίγει δρόμους, εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις σκέψεις σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, για να αλλάξεις όσα δεδομένα της ζωής σου δεν σε καλύπτουν πια. Η διάθεση σου είναι επίσης κατάλληλη για να το επιχειρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μην χαλάσεις το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες, γιατί οι εντάσεις παραμονεύουν και κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει καθόλου. Εσύ που δεν είσαι ικανοποιημένος από την κατάσταση των αισθηματικών σου, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με την αγαπημένη σου παρέα. Κάπου εκεί υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης. Άφησε τις ανασφάλειες που είναι αβάσιμες και προχώρα τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήνεις θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, ευτυχώς υπάρχει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση σου και αυτό σου δίνει δυνάμεις και κουράγιο, για να ανταπεξέλθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που περνούν από σαράντα κύματα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αν αφήσεις την γοητεία σου να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν, αγαπητέ Αιγόκερε. Χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου προκύπτουν έξοδα που δεν περιμένεις και είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.

Υδροχόος

20/1-19/2

Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση, με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι Υδροχόος, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά σε προβληματικές καταστάσεις και να απολαύσεις μια ήρεμη Κυριακή, που θα σε ξεκουράσει δίπλα στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γκρινιάζοντας για τη μοναξιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, φίλε Υδροχόε, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Μην κάνεις έξοδα, πριν σκεφτείς καλά αν έχεις το ανάλογο περιθώριο.

Ιχθείς

20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, αρκετά θέματα θα σε προβληματίσουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που θα φέρουν μια ανανέωση ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου. Αν σε βασανίζει ακόμη η μοναξιά σου, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνηση σου. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν στην επίτευξή τους. Απόφυγε τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε “τρύπες” πριν κάνεις νέα έξοδα.

www.pinnokio.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ