2013-01-13 13:25:05
Φωτογραφία για ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Μπορεί να μην ικανοποίηση τους οπαδούς του με την εμφάνισή του στη Λιβαδειά αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγυρίζει την νίκη κόντρα στον μαχητικό Λεβαδειακό και τη διατήρηση του αήττητου!

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν άλλο ένα εκτός έδρας τρίποντο –έστω και με δυσκολία- σε μια έδρα αρκετά δύσκολη και έναν αντίπαλο, τον Λεβαδειακό, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στο "σπίτι" του.

Αυτό που κρατούν στο Λιμάνι, εκτός από τη νίκη, είναι η προσπάθεια των παικτών μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αλλά και τον χαρακτήρα που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι για να έρθει η νίκη στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια «Θέλω να επισημάνω την ικανότητα που είχαν σήμερα οι παίκτες μου επί 94-95 λεπτά να δείχνουν αυτή τη σωστή συμπεριφορά. Τόσο αυτοί που ξεκίνησαν το ματς όσο και αυτοί που μπήκαν στη συνέχεια σαν αλλαγή για να βοηθήσουν. Μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται και να πιέζουν για τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το παιχνίδι.


Πλέον, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να συγκεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι τους, αυτό με την Καβάλα για το Κύπελλο. Παιχνίδι που αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να δώσει ανάσες αλλά και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν περιορισμένο μέχρι τώρα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Πίνο, για να μπορέσει να φτάσει στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο ετοιμότητας με τους συμπαίκτες του και να είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια και φυσικά σε αυτά με τη Λεβάντε για το Europa League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ