2013-01-13 13:55:05
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ!
Ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα από τις σημαντικότερες προσωπικότητες είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός μέσος των ερυθρόλευκων είναι πλέον πρεσβευτής της UNESCO και πολύ δραστήριος στο φιλανθρωπικό του έργο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", μπορεί οι μέρες των Χριστουγέννων να πέρασαν, όμως ο Καρεμπέ συνεχίζει την προσπάθειά του να βοηθήσει όσο μπορεί τα παιδιά που έχουν προβλήματα.

Γι’ αυτό και την περασμένη Τετάρτη έδωσε το «παρών» στο νοσοκομείο Μινιόν και παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας. Η παρουσία του έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς θαυμαστές του, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Πρόκειται για το ψυχιατρικό τμήμα της κεντρικής κλινικής που έχει έδρα στις Βερσαλλίες.

Ο Καρεμπέ είναι ένας πολύ δεκτικός σε τέτοιες προσκλήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού θεωρεί ότι πρέπει να ανταποδώσει όσα περισσότερα μπορεί στην κοινωνία μέσα στην οποία κατάφερε να αναρριχηθεί και να γίνει παγκοσμίως γνωστός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ